Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέσιμο» Καραπαπά σε ιστορική εφημερίδα του Ολυμπιακού - «Θα πoλεμήσουμε μέχρι τέλους»!
| 2018-02-09 14:11:00

«Πέσιμο» Καραπαπά σε ιστορική εφημερίδα του Ολυμπιακού - «Θα πoλεμήσουμε μέχρι τέλους»!

Sportdog Team
«Πέσιμο» Καραπαπά σε ιστορική εφημερίδα του Ολυμπιακού - «Θα πoλεμήσουμε μέχρι τέλους»!

Φουλ επίθεση από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δημοσίευση με αναφορά στην εφημερίδα ΦΩΣ έκανε στον λογαριασμό του, στο Facebook, ο Κώστας Καραπαπάς λίγες ώρες μετά από την κυκλοφορία του σημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Το ΦΩΣ αναλύει, σήμερα, όσα έχουν γίνει στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και μετά και ο Κ. Καραπαπάς πήρε θέση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά:

Απο το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδω και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελλαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας. 
1. Η διοίκηση ζήτησε απο τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε απο κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πεί η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον. 
2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε απο το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβασεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, απο τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.
Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέμματα των χορηγούμενων απο τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, για το οποίο γίνεται η αναφορά του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags