Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωση με «βόμβες» από ΑΕΛ για Μπόγιοβιτς και «μπηχτές» σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!
| 2018-02-09 18:37:00

Ανακοίνωση με «βόμβες» από ΑΕΛ για Μπόγιοβιτς και «μπηχτές» σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ανακοίνωση με «βόμβες» από ΑΕΛ για Μπόγιοβιτς και «μπηχτές» σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Καυστική όσο δεν πάει η δίοικηση των "βυσσινί".

Ανακοίνωση για την υπόθεση αφαίρεσης βαθμών λόγω της προσφυγής του Μίλαν Μπόγιοβιτς εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφήνοντας μέσα αιχμές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή αποτελεί ιδιαίτερη δυσφήμηση για την ΑΕΛ και για τον κ. Κούγια, ο οποίος επί 40 χρόνια ως ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων δεν είχε την παραμικρή προσφυγή, η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να κάνει πανελληνίως γνωστό τι έχει συμβεί με την υπόθεση Μπόγιοβιτς, ώστε η ΠΑΕ ΑΕΛ αν δεν εξοφλήσει μέχρι την Δευτέρα ποσό 30.000€ να κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών, τους οποίους κέρδισαν με το σπαθί τους οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στα γήπεδα.

Ο Μπόγιοβιτς είχε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ το οποίο είχε υπογραφεί με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα.

Όταν αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ η σημερινή ιδιοκτησία προσπάθησε να λύσει αυτό το συμβόλαιο, διότι δεν πίστευε ότι ο Μπόγιοβιτς μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΛ.

Παρόλα ταύτα και παρά του ότι ο Μπόγιοβιτς πράγματι δεν βοήθησε ποτέ την ΑΕΛ και στο πρωτάθλημα εκείνο πέτυχε μόνο 4 γκολ, εν αντιθέσει με τον Μαρουκάκη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ με 16 γκολ, η ΑΕΛ εξόφλησε τον Μπόγιοβιτς καταβάλλοντας 70.000€ και όπως ήταν αυτονόητο δεν ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του.

Ο Μπόγιοβιτς με καθυστέρηση μεγάλη προσέφυγε στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ διεκδικώντας πριμ συμμετοχών, στις οποίες συμμετοχές συμπεριέλαβε παρανόμως και συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο Κύπελλο η ΠΑΕ ΑΕΛ χρησιμοποιούσε μόνο τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές της, μεταξύ των οποίων και τον Μπόγιοβιτς, αφού ως μοναδικό στόχο είχε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κι όχι του Κυπέλλου, όπως έχει φέτος.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποτελούμενη από κορυφαίους αρεοπαγίτες απέρριψε την προσφυγή του Μπόγιοβιτς με παμψηφεί απόφαση.

Ο Μπόγιοβιτς αμέσως μετά την αλλαγή της διοικήσεως της ΕΠΟ και την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γραμμένο, κατά σύμπτωση μετά το επεισόδιο του κ. Κούγια με τον Ελ Καντουρί και την αντιδικία με την οικογένεια Σαββίδη εξαιτίας του επεισοδίου, έκανε έφεση και ω του θαύματος (όπως έγινε και με την υπόθεση Αναστασιάδη, για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει εκτενή αναφορά σύντομα σε συνέντευξη τύπου, γιατί και εκεί ανετράπη ομόφωνη απόφαση αρεοπαγιτών, η οποία δικαίωνε την ΠΑΕ ΑΕΛ) δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και γι αυτό το λόγο η ΠΑΕ ΑΕΛ υποχρεώνεται με συνοπτικές διαδικασίες να πληρώσει άμεσα, εν αντιθέσει με τα όσα συμβαίνουν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου η ίδια επιτροπή σε αμετάκλητες αποφάσεις όλων των βαθμών, όχι μόνο δεν υποχρεώνει και δεν απειλεί με αφαίρεση βαθμών να πληρώσει, αλλά σε υποθέσεις που ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο αναβάλλεται η εκδίκαση τους επί μήνες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για τους ευελπιστούντες ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και για τους ελάχιστους που χαίρονται από τη δυσφήμηση της δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα εξοφλήσει αυτήν την απρόβλεπτη αποζημίωση, αλλά συγχρόνως δηλώνει ότι επειδή στο νομικό της περιβάλλον υπάρχει και ο κ. Κούγιας αντιλαμβάνεται πλήρως γιατί γίνονται όλα αυτά.

Κατά την κρίση μας δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά το επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί και την αντιδικία με την οικογένεια Σαββίδη ανατρέπονται αποφάσεις υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΛ από όργανα της ΕΠΟ και μας επιβάλλονται πρωτοφανείς χρηματικές ποινές για ασήμαντες παραβάσεις, αλλά όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, στο τέλος όλα αποκαλύπτονται.

Δυστυχώς για κάποιους εμείς ούτε θυγατρική θα γίνουμε ούτε θα μεταβληθούμε σε σάκο του μποξ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags