Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσχημα μαντάτα για Χιμένεθ – Τρέλο πρόβλημα για Europa league και πρωτάθλημα
| 2018-02-10 21:02:00

Άσχημα μαντάτα για Χιμένεθ – Τρέλο πρόβλημα για Europa league και πρωτάθλημα

Sportdog Team
Άσχημα μαντάτα για Χιμένεθ – Τρέλο πρόβλημα για Europa league και πρωτάθλημα

Τι συμβαίνει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ με την κατάσταση του Έλντερ Λόπες, ο οποίος τραυματίστηκε στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και έδωσε τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Πορτογάλος αμυντικός υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν οστικό οίδημα ειδικής σύμφυσης στον προσαγωγό. Μάλιστα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τόνιζαν, ότι «...η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 29χρονος παίκτης θα τεθεί εκτός μάχης, τόσο στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, όσο και στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς των 32 του Europa League, στην Ουκρανία.

Το πρόβλημα είναι, ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αριστερή πλευρά, αφού στην ευρωπαϊκή λίστα δεν δηλώθηκε ο Νίκλας Χούλτ. Έτσι ο Χιμένεθ θα πρέπει να καταστρώσει διαφορετικά τα σχέδιά του. Δεν αποκλείεται σε σχηματισμό 3-5-2 να τοποθετήσει τον Μπακασέτα στα αριστερά και στο 4-2-3-1 τον αγαπημένο του, φετινό πολυεργαλείο, τον Μπακάκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags