Facebook Pixel Sportdog.gr | «Kλοπή» ερυθρόλευκου άσου από την ΑΕΚ και τρελό σενάριο για φορ 2,5 εκατ. ευρώ!
| 2018-02-11 12:30:00

«Kλοπή» ερυθρόλευκου άσου από την ΑΕΚ και τρελό σενάριο για φορ 2,5 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
«Kλοπή» ερυθρόλευκου άσου από την ΑΕΚ και τρελό σενάριο για φορ 2,5 εκατ. ευρώ!

Μπόλικο παρασκήνιο και πολύ... ψέμα. Το sportdog.gr αποκαλύπτει.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να τελείωσε, ωστόσο ο απόηχός της είναι ακόμα υπαρκτός, καθώς έρχονται στο φως σενάρια που «έπαιξαν» κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου.

Ωστόσο, πολλά από αυτά δεν ισχύουν, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε διάψευση των όσων γράφονται.

Για παράδειγμα, αναπαράγεται η πληροφορία ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να «κλέψουν» από τον Ολυμπιακό τον Σάσα Ζντιέλαρ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι σχέσεις των Ερυθρολεύκων με τον ατζέντη του παίκτη, Φάλι Ραμαντάνι, είναι «παγωμένες» το τελευταίο διάστημα.

Αυτός είναι, άλλωστε, ένας από τους λόγους που ο Σέρβος άσος πέρασε το τελευταίο διάστημα ανήκοντας στην κατηγορία των «κομμένων» και τελικά κατέληξε στην Παρτιζάν με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, η εν λόγω φήμη δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση από τις πληροφορίες μας.

Όσο κι αν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ραμαντάνι δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο παίκτης είχε επαφή με την ΑΕΚ ούτε πως είχε σκοπό να… τινάξει στον αέρα τις σχέσεις του με την ομάδα προβαίνοντας σε μια τέτοια κίνηση.

Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να γράφεται ότι οι Ερυθρόλευκοι κυνήγησαν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για την επίτευξη του δανεισμού του Στέφανο Οκάκα από τη Γουότφορντ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η αλήθεια πως στον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού το τελευταίο πενθήμερο της μεταγραφικής περιόδου. Ούτε ο παίκτης ήταν ιδιαίτερα «ζεστός» με την προοπτική των Ερυθρολεύκων, αλλά ούτε και η ελληνική ομάδα έκρινε συμφέρον -και σωστά- να καταβάλλει 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη συν το εναπομείναν συμβόλαιό του, το οποίο θα ανέβαζε το κόστος της μεταγραφής στα 2.5 εκατ. ευρώ για 4 μήνες!

Συνεπώς, δεν ήταν ο Οκάκα ο παίκτης που προσπάθησε να πάρει ο Ολυμπιακός μέχρι τελευταία στιγμή. Αντιθέτως, ο στόχος από την Αγγλία ήταν άλλος…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags