Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιρασιά που δεν βόλεψε κανέναν στη Ριζούπολη!
| 2018-02-11 17:02:00

Μοιρασιά που δεν βόλεψε κανέναν στη Ριζούπολη!

Sportdog Team
Μοιρασιά που δεν βόλεψε κανέναν στη Ριζούπολη!

Ισοπαλία 1-1 για τον Απόλλωνα με τον Λεβαδειακό.

 

Χωρίς νικητής έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Λεβαδειακό, με το τελικό 1-1 να αφήνει απογοητευμένους και τους δύο, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις και οι φιλοξενούμενοι διπλό για να κυνηγήσουν την πεντάδα.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Μπαρτολίνι στο 54’, όμως ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 67’ με τον Γιακουμάκη. Με την ισοπαλία ο Απόλλωνας έφτασε τους 16 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Κέρκυρα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Λεβαδειακός έφτασε τους 25 και ανέβηκε στην ένατη θέση.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό του, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, στο 16’ ο Λεβαδειακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Καθάριος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και γύρισε στον Μαρκόβσκι, ο οποίος (από οριακή θέση οφσάιντ) αν και μόνος απέναντι στον Τσόβιτς δεν βρήκε την μπάλα σωστά και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα μπλόκαρε.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «ανταπέδωσαν» στο 30΄, όταν οι Ναδάλες - Ντεβέσα συνδυάστηκαν έξοχα, ο δεύτερος βγήκε απέναντι στον Επασί, αλλά δεν κατόρθωσε να περάσει την μπάλα πάνω από το σώμα του και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε. Το ημίχρονο έκλεισε με μια δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε νέα αντεπίθεση ο Νιασέ σούταρε χωρίς πίεση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άστοχα όμως.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Απόλλωνα, καθώς μόλις στο 54’ έγινε το 1-0. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαμπούρης δεν έδιωξε σωστά, ο Παπάζογλου με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μπαρτολίνι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 67’ ο Πέτρος Γιακουμάκης ισοφάρισε σε 1-1 με σουτάρα έξω από την περιοχή, μετά από ωραία μπαλιά του Μπελγκαζουανί στον κενό χώρο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Λεονάρντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ανακλήθηκε στη συνέχεια από τον διαιτητή Θάνο ύστερα από διαβούλευση με τον βοηθό του, καθώς διαπιστώθηκε ότι στην παράβαση (φάουλ) είχε υποπέσει ο Αντιλέχου!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντοές - Λεονάρντο, Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, Αντιλέχου

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες (71΄ Αλίβοντιτς), Κονέ (87΄ Τσουκαλάς), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Στάθης, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα (46΄ Ανιέτε)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Ντιόγκο (27΄ Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Νιασέ (59΄ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Καθάριος (72΄ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Λεονάρντο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags