Facebook Pixel Παναιτωλικός - Πλατανιάς 3-0
| 2018-02-11 19:08:00

O Ρόσα «βύθισε» κι άλλο τον Πλατανιά!

Sportdog Team
O Ρόσα «βύθισε» κι άλλο τον Πλατανιά!

Νίκη του Παναιτωλικού (3-0) με δυο γκολάρες του Βραζιλιάνου!

Ο Πλατανιάς έχασε και στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην τελευταία θέση, έξι βαθμούς μακριά από την σωτηρία.

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 3-0 χάρη σε δυο καταπληκτικά γκολ του Ρόσα και ένα του Τσοκάνη, ενώ ο Πλατανιάς είχε απίστευτη τριπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί από νωρίς χάρη στην κλάση του Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία στο 7’.

Ο Πλατανιάς είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 30’, όμως στάθηκε άτυχος. Σε γύρισμα του Ενσικουλού από τα δεξιά, ο Τσοκάνης έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, με τον Κυριακίδη να κάνει μεγάλη απόκρουση. Στην επαναφορά ο Νίλι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν είχε καλή ισορροπία και στη συνέχεια ο Δημούτσος σούταρε εξ΄επαφής και οι αμυντικού του Παναιτωλικού απομάκρυναν πάνω στη γραμμή!

Στο 57’ ο Τσοκάνης «σφράγισε» τη νίκη του Παναιτωλικού κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά και στο 87’ ο Ρόσα έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με σουτ-βολίδα, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Φάρλεϊ Ρόσα άνοιξε το σκορ με φανταστικό γκολ και μαζί τον δρόμο για την επικράτηση του Παναιτωλικού στο 7’ και πέτυχε το τελικό 3-0 με νέα γκολάρα στο 87’.

Η ΦΑΣΗ: Η απίθανη τριπλή ευκαιρία του Πλατανιά στο 30’, με τον Κυριακίδη να κάνει σπουδαία απόκρουση σε προβολή του Τσοκάνη, που πήγε να πετύχει αυτογκόλ, και εν συνεχεία τους Νίλι και Δημούτσο να μην μπορούν να σκοράρουν από τη μικρή περιοχή!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Πλατανιάς απέτυχε να πάρει βαθμό στο Αγρίνιο και τα περιθώρια για παραμονή στην κατηγορία στενεύουν επικίνδυνα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη, αν και ο Πλατανιάς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στη φάση του 30’. Κατά τα άλλα, ο Ρόσα απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους εξτρέμ του πρωταθλήματος!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70' Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58' Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82' Βασιλούδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας (46' Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88' Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67' Κασαλίτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Στάθης.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

Το 1-0 του Ρόσα

Η μεγάλη ευκαιρία του Πλατανιά

Το 2-0 του Τσοκάνη

Το 3-0 του Ρόσα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags