Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σχόλιο Παντελίδη για ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και η πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή
| 2018-02-11 19:52:00

Το σχόλιο Παντελίδη για ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και η πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή

Sportdog Team
Το σχόλιο Παντελίδη για ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και η πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή

Τι είε για την εφάνιση του Αστέρα στο ΟΑΚΑ και την ήττα από την Ένωση.

Την ανωτερότητα της Ένωσης παραδέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης, που τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει περισσότερη τύχη για να πάρει κάτι από το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στην συνέντευξη Τύπου: «Είδαμε ένα ματς που είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη και χάνει ευκαιρίες, ένα 15λεπτο-20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που ισορροπούμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά το τελευταίο κομμάτι που είχαμε ευκαιρίες αλλά θα μπορούσε να μεγαλώσει και το σκορ η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, θα έπρεπε να έχουμε κι άλλη τύχη για να πάρουμε κάτι με βάση την εμφάνιση μας».

Για το πώς είδε την ΑΕΚ σε σχέση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Είναι τα ίδια θα έλεγα, τις άλλες ομάδες τις έχουμε βρει σε άλλες στιγμές. Νομίζω έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, το πρόβλημα μας θα είναι όταν μας λείψουν παίκτες. Οταν μας λείψουν θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags