11/02/18 - 19:52

Το σχόλιο Παντελίδη για ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και η πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή

Τι είε για την εφάνιση του Αστέρα στο ΟΑΚΑ και την ήττα από την Ένωση.

Sportdog Team
Το σχόλιο Παντελίδη για ΑΕΚ - Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και η πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή
4.266views 0shares

Την ανωτερότητα της Ένωσης παραδέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης, που τόνισε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει περισσότερη τύχη για να πάρει κάτι από το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στην συνέντευξη Τύπου: «Είδαμε ένα ματς που είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη και χάνει ευκαιρίες, ένα 15λεπτο-20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που ισορροπούμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά το τελευταίο κομμάτι που είχαμε ευκαιρίες αλλά θα μπορούσε να μεγαλώσει και το σκορ η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, θα έπρεπε να έχουμε κι άλλη τύχη για να πάρουμε κάτι με βάση την εμφάνιση μας».

Για το πώς είδε την ΑΕΚ σε σχέση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Είναι τα ίδια θα έλεγα, τις άλλες ομάδες τις έχουμε βρει σε άλλες στιγμές. Νομίζω έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί».

Για τη συνέχεια: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, το πρόβλημα μας θα είναι όταν μας λείψουν παίκτες. Οταν μας λείψουν θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ