Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη αντίδραση Ταχτσίδη στην αλλαγή του – Δεν… έβγαινε από το γήπεδο!
| 2018-02-11 21:13:00

Απίστευτη αντίδραση Ταχτσίδη στην αλλαγή του – Δεν… έβγαινε από το γήπεδο!

Sportdog Team
Απίστευτη αντίδραση Ταχτσίδη στην αλλαγή του – Δεν… έβγαινε από το γήπεδο!

Τρομερή ατυχία για τον Ολυμπιακό, που έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές!

Ο Ολυμπιακός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο, καθώς έχασε με τραυματισμούς τον Κώστα Φορτούνη και τον Κέβιν Μιραλάς πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο.

Ωστόσο, η γκαντεμιά των Ερυθρολεύκων δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο δεύτερο μέρος προέβησαν και σε τρίτη αναγκαστική αλλαγή, αυτή τη φορά με την αντικατάσταση του Παναγιώτη Ταχτσίδη!

Πάντως, η τρίτη αλλαγή προκάλεσε την «έκρηξη» του Έλληνα μέσου, ο οποίος δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Ταχτσίδης συγκρούστηκε με τον Ντάουντα στο 56’ και χτύπησε στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, και να του κάνει τεχνητή αναπνοή για να συνέλθει ο διεθνής άσος!

Ο Ταχτσίδης βγήκε εκτός και άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ετοίμαζαν αλλαγή, όμως αυτός τους φώναζε ότι είναι καλά και μπορεί να συνεχίσει. Μάλιστα, επέστρεψε προσωρινά στο παιχνίδι.

Στο 62’, όμως, το ιατρικό και τεχνικό τιμ αποφάσισαν να αποσύρουν τον Ταχτσίδη προκειμένου να μην ρισκάρουν την υγεία του και πέρασαν στη θέση του τον Τζούρτζεβιτς. Ο Έλληνας χαφ «εξερράγη» και διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό της ομάδας ρωτώντας τον χαρακτηριστικά «γιατρέ, τι κάνεις, γιατί με βγάζεις;», όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της τηλεοπτικής μετάδοσης, ενώ στη συνέχεια πήγε στον πάγκο εμφανώς «σκασμένος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags