Facebook Pixel «Έχουμε καρδιά πρωταθλητή»!
| 2011-01-18 02:44:00

«Έχουμε καρδιά πρωταθλητή»!

«Έχουμε καρδιά πρωταθλητή»!

Ο Ραούλ Μπράβο γράφει για την «καρδιά του πρωταθλητή» που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Γεια σας φίλοι μου,

Mας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς για το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ όμως επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ήταν ένα. τρελό ματς έτσι όπως εξελίχθηκε. Στο Καραϊσκάκη εμείς είμαστε τα αφεντικά και όταν δεν αποδίδουμε καλά έχουμε όλη την ευθύνη.

Μπήκαμε χαλαρά και δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τέτοιο από μέρους μας. Δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, όμως πιστεύω ότι στην επανάληψη ήμασταν αρκετά καλοί, σημειώσαμε τέσσερα γκολ, είχαμε δοκάρι και αρκετές φάσεις για να βάλουμε περισσότερα τέρματα.

Αυτό που κρατάω είναι η καρδιά πρωταθλητή που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν πανικοβληθήκαμε και παίζοντας καλή μπάλα ανατρέψαμε την κατάσταση και κερδίσαμε δίκαια. Αν παίζουμε με αυτή την καρδιά πρωταθλητή σε κάθε αγώνα δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα με τίποτα.

Νιώθω την υποχρέωση να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά για μια ακόμα φορά στον κόσμο μας. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και μας έσπρωξε προς τη νίκη. Η επίδραση που έχουν οι οπαδοί μας στην ομάδα δε νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να έμειναν στο τέλος ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνισή μας.

Τώρα το μυαλό μας είναι στον ΠΑΟΚ και το ματς του κυπέλλου. Είναι δυο αναμετρήσεις στις οποίες πρέπει να παίξουμε αρκετά καλά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πάντα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολα. Έχουν καλή ομάδα αλλά στο γήπεδό μας εξαρτώνται όλα από εμάς. Πρόσφατα τους κερδίσαμε για το πρωτάθλημα και θέλουμε να το επαναλάβουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει να κατέβουμε και να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Η διατήρηση του μηδέν πίσω είναι πολύ σημαντικό για μας.

Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα, πολλούς χαιρετισμούς
Ραούλ

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags