Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου με Αζεβέδο και Βιεϊρίνια - Sportdog.gr
| 2018-02-12 10:10:00

Κόντρα στη... λογική ο Ραζβάν, γιατί δεν αλλάζει μυαλά με τον παικταρά - Το κάνει και με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Κόντρα στη... λογική ο Ραζβάν, γιατί δεν αλλάζει μυαλά με τον παικταρά - Το κάνει και με Ολυμπιακό!

Όσοι διαβάζετε sportdog.gr, δεν πέσατε από τα σύννεφα... 

Δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα τις προάλλες ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ότι ακόμα δεν έχει στο μυαλό του να μετατοπίσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη φυσική του θέση και να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μάρσιο Αζεβέδο.

«Ο Αζεβέδο πήρε το πρώτο του 90λεπτο, είναι πλέον υπολογίσιμο μέλος της ομάδας. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε αλλαγή στην ομάδα, καθώς έχουμε βρει ισορροπία και ο Βιεϊρίνια έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη θέση που αγωνίζεται τώρα» δήλωσε στην κάμερα της Nova, επιβεβαιώνοντας… μέχρι κεραίας το sportdog.gr για το ρεπορτάζ του στις 29 Ιανουαρίου.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βραζιλιάνο αμυντικό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Κάθε άλλο. Μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι με τη Λάρισα στην Τούμπα, μπορεί ακόμα και να του δώσει θέση στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί.

Στα… δύσκολα όμως, και μέχρι ο παίκτης να του αποδείξει πως είναι το ίδιο… συνεπής αμυντικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάτι που δεν έδειξε στο Περιστέρι μεσοβδόμαδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προορίζει τον Πορτογάλο ως βασικό αριστερό μπακ στα ντέρμπι που βρίσκονται προ των πυλών, με πρώτο αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 25 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags