Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-12 11:55:00

Μαρινάκης και Ολυμπιακός... στο κόκκινο - Τι σημαίνει η «επίθεση» σε Θεοδωρίδη - Κόκκαλη

Sportdog Team
Μαρινάκης και Ολυμπιακός... στο κόκκινο - Τι σημαίνει η «επίθεση» σε Θεοδωρίδη - Κόκκαλη

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και όλοι ψάχνονται. Τι ισχύει όμως;

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Γαύρος», το οποίο αναφέρει τη θέση που υπάρχει στο Λιμάνι κατά του γιου του Σάββα Θεοδωρίδη, Θεόδωρου, αλλά και του πρώην αφεντικού του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.
 
Η «ερυθρόλευκη» εφημερίδα αποκαλύπτει τι πιστεύουν στον Πειραιά, ακόμα και για ιστορικά στελέχη της ομάδας, κάτι που ανεβάζει τους τόνους σε εκρηκτικό βαθμό, την ώρα που αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει μείνει εκτός όλων στόχων.
 
Εξάλλου, ήδη τα «μέτωπα» κατά της ομάδας είναι (σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση) πολλά, καθώς ο σύλλογος φαίνεται να έχει απέναντί του και την ΕΠΟ, κάτι που φέρνει «εχθρικές» διαιτησίες σε κάθε αγώνα, όπως τουλάχιστον θεωρούν και καταγγέλλουν επίσημα στο Λιμάνι.
 
Η χθεσινή, άλλωστε, εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του να μη βγουν στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω των σφυριγμάτων του διαιτητή Θανάση Τζήλου είναι ενδεικτική της αγανάκτησης που υπάρχει στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, που αρκετοί εκτιμούν ότι φανερώνει και κάποιες από τις προθέσεις του για το μέλλον.
 
Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι συγκυρίες είναι εξαιρετικά δυσάρεστες για τον Ολυμπιακό, καθώς για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δε θα κατακτηθεί το πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν -εκτός απροόπτου- εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα χρειάζεται ριζική ανανέωση σε όλους τους τομείς. Ένας... καυτός συνδυασμός, δηλαδή, που μπορεί να επιφέρει μοιραία εξελίξεις, όταν παράλληλα υπάρχει η άποψη στο Λιμάνι ότι ο σύλλογος δέχεται «πυρά» από παντού, ακόμα και από την κυβέρνηση, όπως έχει παραδεχτεί δημόσια ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών.   
 
Πάντως, κόντρα στα σενάρια που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα στηρίζει εμπράκτως την ομάδα. Μάλιστα, έχει φροντίσει να «απαντήσει» και κατά το παρελθόν όταν πολλοί θεωρούσαν ότι προετοιμάζει το έδαφος για την αποχώρησή του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στην περσινή φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, όταν υπήρχε η φημολογία ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό, μετά την εξαγορά των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε ξεκαθαρίσει ότι: «Και 10 Νότιγχαμ και 50 να αγοράσω, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνω απ’ όλα», σβήνοντας όλες τις υπόνοιες και αποδεικνύοντας στη συνέχεια με πράξεις πως όχι μόνο παραμένει ενεργός στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αλλά και πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσει η ομάδα κι άλλα πρωταθλήματα… 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags