Facebook Pixel Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και τον Πέδρο Κόντε - Sportdog.gr
| 2018-02-12 14:11:00

Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και το πιο «hot» όνομα της Super League - Με πόσα «κλείνει» η μεταγραφή!

Sportdog Team
Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και το πιο «hot» όνομα της Super League - Με πόσα «κλείνει» η μεταγραφή!

Θα τα σκάσει ο Σαββίδης για τον παικταρά; 

O Πέδρο Κόντε είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στη Super League και όλοι ασχολούνται με την πιθανή επόμενη ομάδα του Ισπανού φορ.

Θεωρείται δεδομένο, άλλωστε, πως με τα «όργια» που κάνει ο παίκτης φέτος πολύ δύσκολα θα μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν, ενώ ήδη γράφονται διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι απαγορευτική για κανέναν σοβαρό ενδιαφερόμενο, καθώς ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, συν ένα μικρό ποσοστό που υπάρχει για την ομάδα της Ηπείρου.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική μεγάλη ελληνική ομάδα που είχε κοιτάξει τον Ισπανό ενόψει Γενάρη, προκειμένου να έχει μια καλή εναλλακτική επιλογή για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, παρόλο που ήταν σχετικά εύκολο για τον Ιβάν Σαββίδη να πάει τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Προφανώς, πάντως, από τη στιγμή που ο ικανός επιθετικός συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα, με τελευταία εντυπωσιακή παράσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό η περίπτωσή του να επανεξεταστεί στην Τούμπα, καθώς ο Ισπανός έχει... οπαδούς στους «ασπρόμαυρους».

Από την άλλη, όμως, με το δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει το καλοκαίρι προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να έχει πουλήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενδεχομένως να μην πάρει προβάδισμα ο Πέδρο Κόντε, ακόμα κι ως μία μπακ απ λύση.

Είναι πιο λογικό, δηλαδή, ο Δικεφάλος να κοιτάξει να ενισχυθεί με πιο… ηχηρές κινήσεις, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ειδικά αν «killer» του ΠΑΣ «σκίζει» τα δίχτυα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags