Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη δήλωση Δάρα για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα: «Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο»!
| 2018-02-12 14:35:00

Μεγάλη δήλωση Δάρα για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα: «Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο»!

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση Δάρα για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα: «Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο»!

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε με αφορμή την κλήρωση Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε στον Δικέφαλο και στο γεγονός ότι φέτος έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν είχε έσοδα αλλά μπήκε και μέσα από τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ArenaFM:

Για τον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δείχνει φέτος και βαθμολογικά ότι είναι η πρώτη ομάδα της Ελλάδος. Εμείς είμαστε πέμπτοι. Άρα ο βαθμολογικός πίνακας μας δείχνει ποιος είναι το φαβορί. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν είναι διπλά τα παιχνίδια συνήθως κερδίζει το φαβορί. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ. Θεωρούμε ότι πραγματικά είναι το φαβορί. Όμως εμείς κοντράρουμε το φαβορί που είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς δίνουμε μία απάντηση ότι ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα κυρίως λόγω κυπέλλου. Οι τίτλοι μας είναι από το κύπελλο. Θα υπερασπιστούμε τον τίτλο της ιστορίας μας».

Για το ότι τα παιχνίδια κυπέλλου είναι ιδιαίτερα: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Αντίστοιχα για τον Πανιώνιο ο στόχος είναι η πεντάδα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι θέσεις της Ευρώπης. Όσο ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα, έτσι και ο Πανιώνιος θα έχει το μυαλό του στον ευρωπαϊκό στόχο».

Για το αν τα έσοδα από το Europa League καλύπτουν μια ομάδα: «Εμείς πέρυσι μπήκαμε μέσα από την Ευρώπη. Και το λέω ευθαρσώς και με πολύ μεγάλο παράπονο. Μόνο αν μπεις στους ομίλους έχει απόδοση».

Για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου: «Κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια να μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι».

Για το αν θα δοθούν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη: «Λογικά ναι. Εκτός αν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των ομάδων ή εκτός αν υπάρχει άνωθεν εντολή. Ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο σ’ αυτόν τον τομέα ειδικά είναι αδελφά σωματεία. Για να το ξεκαθαρίσω σε ότι αφορά τον τομέα της μετακίνησης των φιλάθλων οι δύο ομάδες είναι αδελφά σωματεία. Ούτε εμείς έχουμε αρνηθεί ούτε ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags