Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό δεν έχει κληθεί σε απολογία για τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ
| 2018-02-12 19:35:00

Γι’ αυτό δεν έχει κληθεί σε απολογία για τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Γι’ αυτό δεν έχει κληθεί σε απολογία για τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Η απάντηση σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσε αρκετές απορίες!

Στην απορία για ποιον λόγο ο ΠΑΟΚ δεν έχει κληθεί να λογοδοτήσει για όσα συνέβησαν με τους οπαδούς του στα Γιάννενα δόθηκε απάντηση σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM.

Κατόπιν σχετικής ερώτησης στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά, o Άρης Ασβεστάς απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον «δικέφαλο του Βορρά» στις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας, ενώ δεν αναγράφεται και τίποτα στο φύλλο αγώνα.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει κάποια αναφορά στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα, ο αθλητικός δικαστής δεν μπορεί να καλέσει την ΠΑΕ σε απολογία.

Κατά συνέπεια, ο μόνος που μπορεί να επέμβει είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο οποίος έχει το δικαίωμα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ βάσει βίντεο ή άλλων στοιχείων που μπορούν να κριθούν επαρκή από τον ίδιο.

Όπως ανέφερε ο Άρης Ασβεστάς, το γεγονός ότι ο εισαγγελέας δεν έχει επέμβει ως τώρα δεν προεξοφλεί ότι δεν θα το κάνει και τις επόμενες μέρες, τονίζοντας πάντως πως αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags