Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα... ύψη η ψυχολογία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε αντίπαλο…»!
| 2018-02-12 22:55:00

Στα... ύψη η ψυχολογία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε αντίπαλο…»!

Sportdog Team
Στα... ύψη η ψυχολογία του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε αντίπαλο…»!

Φοβερή ατάκα από άσο του Δικεφάλου!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ΑΕΛ και μιλώντας στη Nova τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Παράλληλα, ο Ολλανδός εξέφρασε την άποψή του ότι όταν ο Δικέφαλος πιάνει απόδοση σαν την αποψινή, κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον κοντράρει, ατάκα που αποδεικνύει την αυτοπεποίθηση που αισθάνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά, είπε: "Είμαστε σε καλή φόρμα νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά, ότι αλλαγές και αν γίνουν, όλοι παίζουμε καλά βγάζουμε υγεία. Είμαστε εδώ για να νικάμε και να περνά καλά ο κόσμος. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Σε ό,τι αφορά την απόδοσή του, είπε: "Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ξεκίνησα σήμερα είναι λόγω της εμφάνισης μου με τον Ατρόμητο αν μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθάω όσο γίνεται έχουμε 20 καλούς παίκτες και όλοι θέλουμε να αρπάζουμε τις ευκαιρίες".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: "Σίγουρα πάμε βήμα βήμα αλλά αν είμαστε καλά νομίζω πως δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags