Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι «παίζεται» με τον επενδυτή στον ΠΑΟ - Ποιος βάζει τα λεφτά τώρα και ποιος είναι ο στόχος του
| 2018-02-12 23:08:00

Τι «παίζεται» με τον επενδυτή στον ΠΑΟ - Ποιος βάζει τα λεφτά τώρα και ποιος είναι ο στόχος του

Sportdog Team
Τι «παίζεται» με τον επενδυτή στον ΠΑΟ - Ποιος βάζει τα λεφτά τώρα και ποιος είναι ο στόχος του

Το Sportdog.gr δίνει τα νεότερα από το θέμα που αποκάλυψε.

Εξελίξεις υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και για πρώτη φορά, δεν αφορούν τα οικονομικά προβλήματα και τις προσφυγές, αλλά το ενδεχόμενο να δουν οι Πράσινοι φως στο τούνελ.

Πρόκειται για την κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα σχετικά με νέο επενδυτή, θέμα το οποίο σας αποκαλύψει πρώτο το sportdog.gr από την προηγούμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι από τις 8/2 το sportdog.gr σάς είχε αποκαλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ ότι υπάρχει κινητικότητα από το εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σχετικά με την ταυτότητα του πιθανού υποψήφιου επενδυτή αναφέραμε πως: «Η συγκεκριμένη εταιρία, μπορεί να μην είναι από την Κίνα, ωστόσο κορυφαία διοικητικά της στελέχη (και ιδρυτικά συνάμα) είναι από εκεί, εκπροσωπώντας πολύ μεγάλες εταιρίες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες».

Τη δεδομένη στιγμή, παρότι οι φήμες έχουν φουντώσει, δεν υπάρχει κάτι νεότερο ούτε κάτι χειροπιαστό, ωστόσο ψάχνοντας το θέμα, βεβαιωθήκαμε ότι τα χρήματα που έχουν πέσει και θα πέσουν προσεχώς, είναι αποκλειστικά από την τσέπη του Γιάννη Αλαφούζου.

Η απόφαση όμως του μεγαλομετόχου, να βάλει χρήματα, δεν πρέπει να συγχέεται με την εσχάτη κινητικότητα γύρω από την ΠΑΕ. Απλά ο Αλαφούζος, βάζει το ποσό που χρειάζεται ο σύλλογος, ώστε να μείνει στην ζωή και στην συνέχεια να περάσει σε άλλα χέρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags