Facebook Pixel Σκάει πρόταση-βόμβα για βασικό άσο του Ολυμπιακού - Sportdog.gr
| 2018-02-13 09:22:00

Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα - Σκάει «βόμβα» για βασικό άσο του Ολυμπιακού - Ποιος φέρνει τα εκατομμύρια

Sportdog Team
Αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα - Σκάει «βόμβα» για βασικό άσο του Ολυμπιακού - Ποιος φέρνει τα εκατομμύρια

Tα σενάρια λένε για τον Σεμπά αλλά δεν είναι αυτός...

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη χώρα μας έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο παντού στον πλανήτη. Για παράδειγμα, στην Κίνα το μεταγραφικό «παράθυρο» είναι ακόμα ανοικτό και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένα αγορά για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, γεγονός που ερμηνεύεται από πολλούς ως η αιτία που ο παίκτης έχει μείνει εκτός αποστολής από τον Όσκαρ Γκαρσία στα τελευταία παιχνίδια.

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Βραζιλιάνου άσου συνδέεται με την ασιατική χώρα, καθώς ανάλογα σενάρια είχαν γραφτεί και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό από την Κίνα για τον Σεμπά, δηλαδή κάποια επίσημη πρόταση ή ξεκάθαρη εκδήλωση ενδιαφέροντος, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αντιθέτως, ακούγεται έντονα στην «πιάτσα» ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να «σκάσει» μεγάλη πρόταση από την Κίνα για άλλον παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα βασικό! Ίδωμεν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags