13/02/18 - 21:40

Δικαστικά μπλεξίματα για τη Νότιγχαμ!

Τί συμβαίνει με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Sportdog Team
Δικαστικά μπλεξίματα για τη Νότιγχαμ!
1.664views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί η κόντρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Φαουάζ αλ Χασαουί.

Ο αγγλικός σύλλογος, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην ιδιοκτήτη του για χρήματα που θεωρεί ότι οφείλει, με τον επιχειρηματία από το Κουβέιτ να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι σε εκείνον οφείλονται χρήματα.

Σε δήλωση στη "Nottingham Post", το νομικό γραφείο "Browne Jacobson LLP", που έχει αναλάβει την υπόθεση υποστήριξε: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ανοίξει νομικές διαδικασίες ενάντια στον κ. Αλ Χασαουί και σχετιζόμενη πλευρά, αξιώνοντας διάφορα ποσά που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα και οφείλονται από την ολοκλήρωση της πώλησης του συλλόγου τον Μάιο του 2017. Ο κ. Αλ Χασαουί έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον σύλλογο ως απάντηση. Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή για τον σύλλογο να σχολιάσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες μέχρι την επίλυση της υπόθεσης".

Ο Αλ Χασαουί ήταν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι το περσινό καλοκαίρι, όταν και πούλησε τις μετοχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα του αγγλικού ΜΜΕ, δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ