Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα στο Τορίνο με... Κυρία την Τότεναμ - «Πάρτι» της Σίτι στην Ελβετία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-13 23:38:00

Ματσάρα στο Τορίνο με... Κυρία την Τότεναμ - «Πάρτι» της Σίτι στην Ελβετία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στο Τορίνο με... Κυρία την Τότεναμ - «Πάρτι» της Σίτι στην Ελβετία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέντους - Τότεναμ 2-2 και Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι 0-4!

Χαμός έγινε στα πρώτα ματς της φάσης των 16 του Champions League, καθώς σε δυο δυο παιχνίδια σημειώθηκαν 8 γκολ!

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε -ουσιαστικά- από απόψε διαλύοντας τη Βασιλεία με 4-0, ενώ η Τότεναμ απέσπασε 2-2 από τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο.
 

Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… πλάκα στην Ελβετία, καθώς επικράτησε με 4-0 της Βασιλείας και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε… αγγαρεία.

Οι Άγγλοι κυριάρχησαν πλήρως στο ματς από την αρχή και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 από το 23’ χάρη σε κεφαλιά του Γκουντογκάν (14’), αριστερό σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα (18’) και δυνατό σουτ του Αγκουέρο εκτός περιοχής (23’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πολίτες» κατέβασαν ρυθμό, όμως έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα με φανταστικό γκολ του Γκουντογκάν, που διαμόρφωσε το 4-0 στο 53’.

Βασιλεία (Ραφαέλ Βικί): Βάτσλικ, Λανγκ, Λακρουά, Ταουλάντ Τζάκα, Σούχι, Ριβέρος, Φάμπιαν Φράι, Σερί Ντιέ, Μοχάμεντ Ελιουνούσι (85' Μπουά), Στόκερ (71' Αγέτι), Ομπερλέν.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε (63' Νταβίντ Σίλβα), Γκιουντογάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (57' Σανέ), Αγκουέρο (85' Ντανίλο).

 

Базель - Манчестер Сити. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 1-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γιουβέντους – Τότεναμ 2-2

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Τορίνο, με την Τότεναμ να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 και να παίρνει ισοπαλία 2-2, η οποία της δίνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνου!

Οι Ιταλοί προγήθηκαν με 2-0 από νωρίς χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ιγκουαΐν στο 2’ και στο 9’, με την Τότεναμ να μειώνει χάρη σε γκολ του Κέιν στο 35’.

H Γιουβέντους έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-1, αφού ο Ιγκουαΐν αστόχησε σε πέναλτι στο 45+1’ και το πλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 71’ ο Έρικσεν νίκησε τον Μπουφόν με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ο Ιταλός γκολκίπερ, πάντως, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γκολ.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα (66' Μπεντανκούρ), Ντόουγκλας Κόστα (90+2' Ασαμόα), Μπερναντέσκι, Μάντζουκιτς (76' Στουράρο), Ιγκουαΐν
Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο):  Γιορίς, Οριέ, Βερτόνχεν, Σάντσες, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Λαμέλα (88' Λούκας Μόουρα), Έρικσεν (90+2' Γουεϊνιάμα), Αλί (83' Σον), Κέιν

 

Ювентус - Тоттенхэм. Обзор матча. Лига чемпионов, 1/8 финала, 1-й матч от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags