Facebook Pixel Sportdog.gr | Ώπα! Έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας για παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Συνολικά 49 στο μικροσκόπιο!
| 2018-02-14 11:47:00

Ώπα! Έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας για παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Συνολικά 49 στο μικροσκόπιο!

Sportdog Team
Ώπα! Έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας για παιχνίδι του ΠΑΟΚ - Συνολικά 49 στο μικροσκόπιο!

Είναι από το περσινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport η Οικονομική Αστυνομία ασχολείται με το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα, που διεξήχθη στις 30 Απριλίου 2017!

Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 5-1.

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ζητήσει από όλες τις στοιχηματικές στο διαδίκτυο αλλά και από τον ΟΠΑΠ, να στείλουν στοιχεία μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για όσους είχαν στοιχηματίσει ότι η Κέρκυρα θα χάνει με δυο γκολ στο ημίχρονο. Αλλά για όσους είχαν στοιχηματίσει πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπουν τέσσερα γκολ.

Για την ιστορία, το πρώτο ημίχρονο είχε λήξει με 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ (Κάτσε 30΄, Παμλίδης 31΄, Κουλούρης 32΄, Μπίσεσβαρ 46΄ μετά από εκτέλεση πέναλτι) και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν σκοράρει οι Ουάρντα (62') και Πρίγιοβιτς (83')...

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει εμπιστευτικό έγγραφο 29 Δεκεμβρίου 2017 προς την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων που αφορά πιθανή χειραγώγιση 49 συνολικά αγώνων, με το οποίο η Οικονομική Αστυνομία ζητάει: 1) Τα πλήρη στοιχεία των παικτών 2) Το όνομα χρήστη (username) του παίκτη, καθώς και την ηλεκτρονική του διεύθυνση 3) Το χρηματικό ποσό που τοποθετήθηκε στα συγκεκριμένα στοιχήματα, καθώς και το ποσό που κέρδισε 4) Τον τρόπο που αποδόθηκαν τα κέρδη στους δικαιούχους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags