Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό «κράξιμο» σε Μπουφόν: «Πρέπει να σταματήσει»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-14 18:54:00

Τρομερό «κράξιμο» σε Μπουφόν: «Πρέπει να σταματήσει»!

Sportdog Team
Τρομερό «κράξιμο» σε Μπουφόν: «Πρέπει να σταματήσει»!

Ποιος τα… έχωσε στον Ιταλό γκολκίπερ;

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είχε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Τότεναμ, ωστόσο έκανε λάθος στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Βέρντερ Βρέμης και της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Μπάσλερ, θεώρησε υπαίτιο για το αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Τότεναμ τον Μπουφόν και μάλιστα τόνισε ότι είναι καιρός ο σπουδαίος γκολκίπερ να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

«Ο Τζίτζι ήταν ένας εξαιρετικός πορτιέρε αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσουμε. Εγώ σταμάτησα στα 33 μου χρόνια. Η διοίκηση και ο προπονητής της Γιουβέντους έπρεπε να του πουν ότι ήρθε η στιγμή για να σταματήσει.

Ίσως ο Μπουφόν να έχει μεγάλη επιθυμία να κατακτήσει το Champions League αλλά δεν είναι τώρα πια γκολκίπερ διεθνούς επιπέδου. Με αυτόν κάτω από την εστία η Γιουβέντους δεν μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο», δήλωσε ο Μπάσλερ στην γερμανική τηλεοπτική εκπομπή «Fantalk».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags