Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαμ στην ΑΕΚ που «χάνει» δύο βασικούς παικταράδες - Τους χτυπάει ομαδάρα του Τσάμπιονς Λιγκ
| 2018-02-14 20:30:00

Μπαμ στην ΑΕΚ που «χάνει» δύο βασικούς παικταράδες - Τους χτυπάει ομαδάρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Sportdog Team
Μπαμ στην ΑΕΚ που «χάνει» δύο βασικούς παικταράδες - Τους χτυπάει ομαδάρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποιοι «παίζει» να κουνήσουν μαντήλι;

O Όγκνιεν Βράνιες αποτέλεσε το πρόσωπο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για την ΑΕΚ εξαιτίας των τάσεων φυγής, που εμφάνισε, και είχαν ως αποτέλεσμα η Ένωση να γίνει… άνω κάτω μέχρι να λήξει το θέμα του.

Άλλωστε, ο Βόσνιος διατηρεί πολύ καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά και φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μάλιστα, γράφτηκε πρόσφατα για τον Βράνιες ότι η ελβετική Βασιλεία τον παρακολουθεί και αναμένεται άνθρωπος της ομάδας να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να τον «τσεκάρει» στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog.gr, η Βασιλεία όντως ασχολήθηκε με την περίπτωση του Βόσνιου στόπερ εξετάζοντας το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη του Μανουέλ Ακάντζι, τον οποίο πούλησε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, το «φλερτ» των Ελβετών με τον Βράνιες δεν προχώρησε και φαίνεται ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελβετία εκπνέει αύριο Πέμπτη. Ναι μεν η Βασιλεία «τσέκαρε» τον Βόσνιο, αλλά το θέμα του «κολλάει» στη γενικότερη μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Παρόλα αυτά, οι σειρήνες για τον Βόσνιο δεν σταματούν να χτυπούν, όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία, ενώ και ο ίδιος έχει δείξει ότι δεν χάνει ευκαιρία να κοιτάζει προς το εξωτερικό. Εδώ βεβαίως πρέπει να σημειωθεί το... ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Βράνιες και το οποίο έλεγε «δεν θα πας πουθενά»!

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας αρέσκεται σε μεταγραφές νεαρότερων παικτών, για τους οποίους υπάρχει η προοπτική μεταπώλησης, κάτι που σίγουρα αποτελεί μειονέκτημα στην περίπτωση του 28χρονου Βράνιες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βασιλεία έχει… βάλει στο μάτι έναν άλλο παίκτη της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να τον «τσεκάρουν» οι Ελβετοί, αφού είναι μόλις 20 ετών και ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές του.

Παρ΄ όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας μέσος αποτελεί εύκολη περίπτωση για την Βασιλεία, αφού έχει αρχίσει να αποκτά πολλούς «μνηστήρες» και, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι scouts αναμένεται να «κατακλύσουν» αύριο το ΟΑΚΑ για χάρη του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags