Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια ανατροπή της Ρεάλ επί της Παρί! Ισοπέδωσε την Πόρτο η Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-14 23:37:00

Τεράστια ανατροπή της Ρεάλ επί της Παρί! Ισοπέδωσε την Πόρτο η Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή της Ρεάλ επί της Παρί! Ισοπέδωσε την Πόρτο η Λίβερπουλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεάλ - Παρί 3-1 και Πόρτο - Λίβερπουλ 0-5!

Η Λίβερπουλ ουσιαστικά προκρίθηκε ήδη  στα προημιτελικά του Champions League διαλύοντας την πόρτο με 5-0, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει, όμως γύρισε το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν σε 3-1 και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης!

Πόρτο – Λίβερπουλ 0-5

Η Λίβερπουλ πήρε ευρεία νίκη στο Οπόρτο, η οποία ουσιαστικά της δίνει από απόψε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Πόρτο μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Οτάβιο, όμως η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πέτυχε τελικά το γκολ με τον Μανέ στο 25’, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα, Ζοσέ Σα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Λίβερπουλ έκανε ό, τι ήθελε στο γήπεδο και διέλυσε την αντίπαλό της με τρία ακόμα γκολ, από τους Σαλάχ (29’), Μανέ (53’) και Φιρμίνο (70’).

Ο Μανέ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με καταπληκτικό γκολ στο 85’ ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του και «γράφοντας» το τελικό 5-0!

ΠΟΡΤΟ: Ζοζέ Σα, Ρικάρντο Περέιρα, Ντιέγκο Ρέγες, Μαρκάνο, Αλέξ Τέλες, Σέρζιο Ολιβέιρα, Έκτορ Ερέρα, Οτάβιο (46' Χεσούς Κορόνα), Μπραχιμί (62' Γουάρις), Μαρεγκά, Τικίνιο (74' Γκονσάλο Πασιένσια).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79' Τζο Γκόμεθ), Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (75' Ματίπ), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (79' Ινγκς).


Порту - Ливерпуль. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 1-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν «πάγωσε» το Μπερναμπέου στο 33’, καθώς προηγήθηκε με τον Ραμπιό, όμως η Ρεάλ έχει πολύ «βαριά» φανέλα και το απέδειξε!

Η Βασίλισσα ισοφάρισε στο 46’ με πέναλτι του Ρονάλντο και πέτυχε την ολική ανατροπή των δεδομένων στο δεύτερο ημίχρονο.

Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ρονάλντο έκανε το 2-1 στο 83’, με τον Μαρσέλο να… αποτελειώνει την Παρί κάνοντας το 3-1 στο 86’!

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (79' Λούκας Βάθκεθ), Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (79' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (68' Μπέιλ).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερτσίτσε, Λο Σέλσο (84' Ντράξλερ), Βεράτι, Ραμπιό, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (66' Μενιέ).

 

Реал Мадрид - ПСЖ. Обзор матча. Лига чемпионов от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags