Facebook Pixel «Στον αέρα» και ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-15 10:10:00

«Στον αέρα» άπαντες στο Λιμάνι, ποιοι παίζουν το «κεφάλι» τους - Τι «τρέχει» με κορυφαίο Έλληνα άσο

Sportdog Team
«Στον αέρα» άπαντες στο Λιμάνι, ποιοι παίζουν το «κεφάλι» τους - Τι «τρέχει» με κορυφαίο Έλληνα άσο

Εξετάσεις ακόμα και για top ονόματα, κανένας δεν τη γλιτώνει.

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, σε όλους τους τομείς, για να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι κρίνονται στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμα και τα μεγάλα ονόματα, όπως ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να δείξει την πραγματική του αξία, με αποτέλεσμα το μέλλον του μόνο σίγουρο να μη θεωρείται στο Λιμάνι.

Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση και για κανέναν παίκτη, άπαντες θα πρέπει να βελτιωθούν και να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, αν θέλουν συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Ανάμεσα, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν εξετάσεις είναι μοιραία και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι και φέτος σκιά του καλού του εαυτού, συγκεντρώνοντας πολλές φορές τα «πυρά» των οπαδών.

Ήδη, μάλιστα, λέγεται και γράφεται ότι ο Έλληνας άσος μπορεί αυτό το καλοκαίρι να ψάξει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δοκιμάζοντας ξανά μια μεταγραφή στο εξωτερικό, ωστόσο είναι γεγονός ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Εξάλλου, ο παίκτης προέρχεται από μία κακή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, που μάλλον έριξε τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, οπότε είναι πολύ δύσκολο να προσελκύσει μνηστήρες εκτός συνόρων. Είναι ενδεικτικό δε, ότι ακόμα κι όταν έκανε τα μεγάλα παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, ποτέ δεν «τράβηξε» το ενδιαφέρoν ξένων ομάδων, τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημης πρότασης.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον διεθνή άσο, ενώ παρουσιάζεται να μην έχει «δουλέψει» καθόλου την περίπτωσή του στο εξωτερικό, κάτι που, φυσικά, μπορεί να παίξει τον ρόλο του, αν και εφόσον το καλοκαίρι κινηθούν οι διαδικασίες για τη μεταγραφή του Έλληνα μέσου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags