Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Πωλείται, μένει στον Ατρόμητο ή γυρίζει στην Τούμπα; Ιδού η απάντηση!
| 2018-02-15 13:20:00

Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Πωλείται, μένει στον Ατρόμητο ή γυρίζει στην Τούμπα; Ιδού η απάντηση!

Sportdog Team
Χαμός με Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - Πωλείται, μένει στον Ατρόμητο ή γυρίζει στην Τούμπα; Ιδού η απάντηση!

Όλο το παρασκήνιο για το πιο καυτό όνομα της Super League.

To τελευταίο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Ιβάν Σαββίδη, τον Λούμπος Μίχελ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι το ποιο θα είναι το μέλλον του Αμρ Ουάρντα. Λογικό, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται μπροστά στην ιστορική πρόκληση να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, το υπαρκτό ενδιαφέρον της νεοσύστατης Los Angeles FC, που δεν έχει κάποια σχέση με τους Los Angeles Galaxy εκτός του ότι εδρεύουν στην ίδια πόλη και ετοιμάζεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο MLS, δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στην Τούμπα.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται καθόλου με το όλο θέμα. Είναι γνωστό άλλωστε το ότι στον Δικέφαλο του Βορρά προσδοκούν να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους από την πώληση του Αιγύπτιου, αφού το σενάριο να επιστρέψει στην Τούμπα τη νέα χρονιά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες παρά το ότι πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φημολογία πως υπάρχει η πιθανότητα ο Ουάρντα (που από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει αρνητικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Πόλη των Αγγέλων) να παραχωρηθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Los Angeles FC, μιας και η μεταγραφική περίοδο στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται τον Μάιο, η πραγματικότητα είναι πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Κι αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να «αδειάσουν» τον Ατρόμητο στον οποίο παραχώρησαν ως δανεικό τον Ουάρντα μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και γιατί η επικείμενη παρουσία του Αιγύπτιου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενδέχεται να «ανεβάζει» ακόμα περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags