Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ίσως ο καλύτερος στόπερ στην Ελλάδα ο Βαρέλα»!
| 2018-02-15 14:48:00

«Ίσως ο καλύτερος στόπερ στην Ελλάδα ο Βαρέλα»!

Sportdog Team
«Ίσως ο καλύτερος στόπερ στην Ελλάδα ο Βαρέλα»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος και τόνισε ότι ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ο καλύτερος αμυντικός της Superleague.

Aναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια με την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας και για τον πανηγυρισμό με τον Βαρέλα στο παιχνίδι με τη Λάρισα: «Φαίνεται σε όλους τους πανηγυρισμούς, εδώ και καιρό. Το κλίμα στην ομάδα, είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Όταν κερδίζει η ομάδα συνεχόμενα, τόσο θα καλυτερεύει και το κλίμα στα αποδυτήρια».

Για τον ίδιο και το γεγονός ότι δεν έχει πολλές ευκαιρίες και για το αν σκέφτηκε να πάει δανεικός: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύω σκληρά, προσπαθώ να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής. Υπήρχε μια κουβέντα να πάω κάπου να πάρω παιχνίδια στη χειμερινή περίοδο, αλλά έμεινα εδώ στο τέλος και προσπαθήσω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω». 

Για το μυστικό της πορείας της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Μυστικά δεν υπάρχουν. Είναι αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα, οι παίκτες τον ακούν στο γήπεδο και αυτό είναι. Τίποτα παραπάνω».

Για τη συνεργασία του με Βαρέλα, Μαλεζά και Κρέσπο: «Και πέρσι, όχι μόνο φέτος, η τριάδα που έχω μπροστά μου, είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Ο Βαρέλα ίσως είναι ο καλύτερος στόπερ στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή κι έχω να πάρω και από τους τρεις πολλά πράγματα. Με βοηθούν και οι τρεις πολύ και μόνο να κερδίσω έχω από αυτούς».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Η Λαμία είναι μια ομάδα που μοιάζει με τη Λάρισα. Είναι βέβαια εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε υπάρχει μια δυσκολία παραπάνω, αλλά πάμε για τη νίκη και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί για το πρωτάθλημα». 

Για τη μάχη του νταμπλ: «Το μυστικό είναι να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Πρέπει πάντα να κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό. Έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε το νταμπλ. Δεν είναι ξεχωριστός στόχος το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τα δύο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags