Στη σπουδαία συνεισφορά του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στάθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας!

«Χωρίς τον κ. Μαρινάκη δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και να είμαστε πρώτοι», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός με την καθοδήγηση του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη μας παρέχει τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές και τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης ώστε να προοδεύσετε και να προχωρήσετε».

Παράλληλα, ο Γιώργος Παύλου ζήτησε από τα παιδιά να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να ακολουθήσουν τα βήματα που χάραξαν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου, που πλέον διαπρέπουν με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σ’ εσάς και στις οικογένειες σας. Εύχομαι τη φετινή χρονιά να έχετε επιτυχίες στην σταδιοδρομία σας και στα μαθήματα σας. Θέλω να έχετε το μυαλό σας ότι εκπαιδεύεστε στην καλύτερη Ακαδημία της Ελλάδος και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είτε αυτό αρέσει είτε όχι. Γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Πρέπει όμως να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε σκληρά.

Ο Ολυμπιακός με την καθοδήγηση του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη μας παρέχει τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές και τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης ώστε να προοδεύσετε και να προχωρήσετε. Παράλληλα θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του για μια καλή χρονιά, με υγεία και το μήνυμα ότι βάζοντας στόχους, δουλεύοντας σκληρά μαζί, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σήμερα είναι μαζί μας δυο παιδιά από την Ακαδημία που μας κάνουν περήφανους στην πρώτη ομάδα. Είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Δημήτρης Νικολάου στους οποίους θα πω να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά. Τέλος αυτό που θα ήθελα να πω μια αλήθεια. Χωρίς τον Πρόεδρο μας τον κ. Μαρινάκη δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και να είμαστε πρώτοι. Αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας».