Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Έλληνας που έχει τρελάνει τον Χιμένεθ και η κίνηση-μαγκιά του Ισπανού με Ντιναμό!
| 2018-02-16 00:38:00

Ο Έλληνας που έχει τρελάνει τον Χιμένεθ και η κίνηση-μαγκιά του Ισπανού με Ντιναμό!

Sportdog Team
Ο Έλληνας που έχει τρελάνει τον Χιμένεθ και η κίνηση-μαγκιά του Ισπανού με Ντιναμό!

Διπλά κερδισμένος, παρά το 1-1 με τους Ουκρανούς!

Η ΑΕΚ απέδειξε για ακόμα μια φορά φέτος το πόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα είναι, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει την Ντιναμό Κιέβου και να πάρει ισοπαλία με 1-1, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της.

Η Ένωση παρουσιάστηκε έξω από τα νερά της στο πρώτο ημίχρονο, απόρροια της επιλογής του Μανόλο Χιμένεθ να παρατάξει αρκετούς αναπληρωματικούς ώστε να κρατήσει «φρέσκους» τους βασικούς του για τον μεγάλο στόχο της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενδεικτική του rotation που εφάρμοσε ο Ισπανός τεχνικός ήταν η επιλογή του Ισπανού τεχνικού να ξεκινήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη αντί του Σέρχιο Αραούχο.

Ωστόσο, ο Έλληνας φορ δεν πήρε το χρίσμα μόνο για να ξεκουράσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας, αλλά κυρίως επειδή το κέρδισε μέσω της σκληρής δουλειάς του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Γιακουμάκης έχει «τρελάνει» τον Χιμένεθ με τη διάθεση που δείχνει στις προπονήσεις και το να ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα μιας τόσο κρίσιμης ευρωπαϊκής αναμέτρησης ήταν η ανταμοιβή του. Συνεχίζεται, λοιπόν, η ανοδική πορεία του Κρητικού επιθετικού, που ξεκίνησς μετά το γκολ στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, ο Γιακουμάκης φαντάζει πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα και στη ρεβάνς του Κιέβου, αφού ο Μάρκο Λιβάγια είναι τιμωρημένος. Εκτός, όμως, από τον νεαρό φορ ο Χιμένεθ κέρδισε κι άλλο έναν παίκτη για τη συνέχεια στο πρόσωπο του «ξεχασμένου» Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του. Ο Αλβανός διεθνής είχε πολύ καιρό να αγωνιστεί, όμως ο Χιμένεθ δεν δίστασε να τον ρίξει στη μάχη και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο, δείχνοντάς του ότι τον υπολογίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags