Facebook Pixel Sportdog.gr | O μικρός που έχει «τρελάνει» το Λιμάνι - Έρχεται το καλοκαίρι βασικός; - Χαμός με το πλάνο Μαρινάκη
| 2018-02-16 12:41:00

O μικρός που έχει «τρελάνει» το Λιμάνι - Έρχεται το καλοκαίρι βασικός; - Χαμός με το πλάνο Μαρινάκη

Sportdog Team
O μικρός που έχει «τρελάνει» το Λιμάνι - Έρχεται το καλοκαίρι βασικός; - Χαμός με το πλάνο Μαρινάκη

Έχει κλείσει η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την άμυνα;

Ένα από τα ονόματα που παίζουν πολύ δυνατά σήμερα για τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που αναμένεται να γίνεται ενόψει της νέας σεζόν, είναι κι αυτό του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες από τον περασμένο Γενάρη και το καλοκαίρι αναμένεται να ενταχθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Μπορεί ο Έλληνας αμυντικός να είναι μόλις 21 ετών και να έχει ελάχιστες εμπειρίες στη Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο στον Πειραιά φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του συγκεκριμένου άσου και μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι το όνομά του φιγουράρει στους πρώτους παίκτες που θα πιάσουν Λιμάνι το καλοκαίρι.

Βέβαια, το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ ικανό στόπερ, δε σημαίνει ότι παίκτης θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού από την πρώτη μέρα. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αυτή τη στιγμή πολλές λύσεις για το κέντρο της άμυνας και πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λιμάνι αναμένεται να γυρίσει ένας ακόμη ελπιδοφόρος -και σαφώς πιο έτοιμος- κεντρικός αμυντικός ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ μην ξεχνάμε ότι ήδη παίζει βασικός στην άμυνα η «αποκάλυψη» της φετινής σεζόν, ο πολλά υποσχόμενος Παπ Αμπού Σισέ.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, πρέπει να τονιστεί ότι τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα με σιγουριά όσον αφορά το ακριβές σχέδιο που θα ακολουθήσουν στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, μιας και ακόμη είναι πολύ νωρίς για οριστικές αποφάσεις

Στο πρωτάθλημα απομένουν ακόμα 9 αγωνιστικές, άπαντες θα κριθούν από τις εμφανίσεις τους και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το υπάρχον ρόστερ, κάτι που θα κρίνει και τις μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν. 

Όλα, λοιπόν, είναι ανοιχτά, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει κι αυτό το διαπιστώνει κανείς και από τη «σύγχυση» που παρατηρείται τελευταία στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ σχετικά με το πλάνο της «επόμενης ημέρας» που θέλει να ακολουθήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags