Facebook Pixel Sportdog.gr | To παίρνει πάνω του ο Ιβάν ο τρομερός - Έτσι «σταματάει» τη Θύρα 4, για να... σηκώσει το πρωτάθλημα!
| 2018-02-16 13:45:00

To παίρνει πάνω του ο Ιβάν ο τρομερός - Έτσι «σταματάει» τη Θύρα 4, για να... σηκώσει το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
To παίρνει πάνω του ο Ιβάν ο τρομερός - Έτσι «σταματάει» τη Θύρα 4, για να... σηκώσει το πρωτάθλημα!

Γενικός συναγερμός στον ΠΑΟΚ, όλοι σε αναμμένα κάρβουνα. 

Πολύ θα ήθελαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι του αυριανού αγώνα με τη Λαμία, όμως οι εξελίξεις δεν τους αφήνουν.

Κι αυτό γιατί στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Θύρα 4 προστέθηκε η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να απαγορέψει την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά και η πειθαρχική δίωξη για τα επεισόδια στο παιχνίδι των Ιωαννίνων.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις είναι ενήμερος ο Ιβάν Σαββίδης που δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε μία προσωπική δήλωση για να αποτρέψει το παραμικρό περιστατικό που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ενώ θα γίνει και μία συζήτηση με τη Θύρα 4 για να αποτραπεί παρουσία μελών της αύριο στη Λαμία, το γήπεδο της οποίας θα είναι… αστακός, αλλά και θα υπάρχει και εισαγγελέας το Αρείου Πάγου για να καταγράψει το οτιδήποτε συμβεί εντός και εκτός του ΔΑΚ Λαμίας.

Το τελευταίο που θέλουν πλέον στον ΠΑΟΚ είναι να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως και να κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags