Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό: Με μία πολύ σημαντική απουσία πάει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ!
| 2018-02-16 14:43:00

Οριστικό: Με μία πολύ σημαντική απουσία πάει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Οριστικό: Με μία πολύ σημαντική απουσία πάει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ!

Δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή.

Χωρίς τον Τζάλμα Κάμπος θα ταξιδέψει στην Λαμία ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αγκολέζος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, κάνοντας και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση.

Εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε και ο τιμωρημένος Σάκχοφ. Αντιθέτως, σε αυτή βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας, Τιμπό Μουλέν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Αριθμοί, ρεκόρ, σερί αποτελούν στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη της ομάδας, μα δεν έχουν καμία ουσία μόλις η μπάλα ξεκινά να κυλά στο χορτάρι. Γιατί το παραμικρό λάθος κοστίζει ακριβά κι αυτομάτως ακυρώνει τις όποιες περιφερειακές συζητήσεις. Απολύτως συγκεντρωμένος και συνειδητοποιημένος, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ πάει στη Λαμία για το διπλό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του άλλωστε έχουν δείξει πως διαθέτουν την προσωπικότητα να διαχειριστούν την πίεση και την ποιότητα να φεύγουν νικητές από το γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής (16.02) δούλεψε στην ομαδική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής. Στη διάθεση του Λουτσέσκου δεν είναι κι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ .

Οι 18 παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Γλύκος , Πασχαλάκης , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags