Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Δείτε τι ετοιμάζει η Αστυνομία για σταματήσει τους ΠΑΟΚτσήδες στη Λαμία
| 2018-02-16 16:48:00

Απίστευτο! Δείτε τι ετοιμάζει η Αστυνομία για σταματήσει τους ΠΑΟΚτσήδες στη Λαμία

Sportdog Team
Απίστευτο! Δείτε τι ετοιμάζει η Αστυνομία για σταματήσει τους ΠΑΟΚτσήδες στη Λαμία

Τι ανακοίνωσε ο νέος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα.

Εδώ και λίγες ο Μιλτιάδης Πουρσανίδης ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, στη θέση του Νίκου Γεωργακόπουλου που αποστρατεύθηκε.

Ο νέος επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και με την ανησυχία που υπάρχει για πιθανή παρουσία των φίλων του "Δικεφάλου" στην πόλη και το γήπεδο, παρά την ρητή απαγόρευση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, για απαγόρευση οργανωμένων και μη μετακινήσεων σε όλα τα ματς της Super League έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιλτιάδης Πουρσανίδης στο Arena FM:

Για το αν μπορούν να ταξιδέψουν στη Λαμία οπαδοί του ΠΑΟΚ:

"Έχει βγει απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων και μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Υπάρχει και σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που απαγορεύει γενικά τις μετακινήσεις των οπαδών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Ο πρόεδρος της Λαμίας θα δώσει εισιτήρια μόνο στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα ήσυχο, όμορφο παιχνίδι, χωρίς κανένα πρόβλημα".

Για το αν γίνεται ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς οπαδούς και των δυο ομάδων:

"Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά παρατράγουδα στα γήπεδα. Αυτό είναι ένα μέτρο από την πολιτεία, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Να απολαμβάνουμε ατμόσφαιρα γηπέδων ανάλογη με αυτή στα αγγλικά και στα ισπανικά γήπεδα. Ίσως σε μερικά χρόνια τα καταφέρουμε και να μην χρειάζεται το μέτρο της απαγόρευσης μετακινήσεων. Αυτή τη στιγμή δεν δείχνουμε να τα καταφέρνουμε".

Για το αν θα υπάρχουν μπλόκα:

"Ναι, θα υπάρχουν παντού. Θα ξεκινήσουν από την εθνική οδό. Θα γίνεται έλεγχος και στα διόδια. Όπου εντοπίζεται μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, θα υπάρχει άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Τώρα αν κάποιος ως ελεύθερος πολίτης επιχειρήσει να πάει ένα ταξίδι στην Στερεά Ελλάδα, δεν μπορεί κανείς να του το απαγορεύσει. Αλλά δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο.

Θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, θα υπάρχει έλεγχος και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς διαρκείας. Ο έλεγχος θα ξεκινάει από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου".

Για την ομάδα που υποστηρίζει:

"Δεν θέλω να πω. Αγαπάω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Θα πάνε όλα καλά. Οι φίλοι μας στην Θεσσαλονίκη, που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να καθίσουν να δουν τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη και όλα καλά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags