Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Χιμένεθ: «Η άρνηση της ΑΕΚ να χάσει» και ο... φοβητσιάρης
| 2018-02-16 19:20:00

Φοβερές ατάκες Χιμένεθ: «Η άρνηση της ΑΕΚ να χάσει» και ο... φοβητσιάρης

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Χιμένεθ: «Η άρνηση της ΑΕΚ να χάσει» και ο... φοβητσιάρης

Ο Ισπανός πιστεύει στην πρόκριση και στο πρωτάθλημα.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Μανόλο Χιμένεθ για την απόδοση των παικτών του στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο μιλώντας στη Nova υποστήριξε, ότι πλέον βλέπει μόνο το ματς με την Ξάνθη. Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι κάθε προπονητής θα τον έβαζε βασικό, ενώ αποκάλυψε ότι ο παίκτης έχει φοβία στο ΟΑΚΑ, γι'αυτό πρέπει να τον στηρίξουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φιλοσοφία της ομάδας: Πρώτα από όλα είναι στην συμπεριφορά και στην πίστη των ποδοσφαιριστών και μετά είναι στην φιλοσοφία που δείχνουν οι παίκτες μου όταν δεν είναι ανάποδο το αποτέλεσμα, αλλά πλέον πρέπει να προσέχουμε τι ενδεκάδες θα κατεβάζουμε γιατί θέλουμε και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να μας βοηθάνε.

Για το αν η Ντιναμό ήταν όπως την περίμενε: Είναι μια ομάδα που έχει φυσική κατάσταση, είναι μια ομάδα που σταματούσε το παιχνίδι με πολλά τεχνικά φάουλ και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να τελειώσουν το παιχνίδι με περισσότερες κάρτες. Όπως είπα και στην συνέντευξη τύπου δύο παίκτες τους δεν κατάλαβα πως τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς κόκκινη κάρτα.

Για το ότι δεν τα παρατάει η ΑΕΚ: Είναι μια υποχρέωση της ομάδας όλες οι μεγάλες ομάδες παγκοσμίως, έχουμε αυτή την φιλοδοξία το θεωρό δεδομένο καμία μεγάλη ομάδα δεν θέλει να χάσει και είναι υποχρέωση μας και αυτό μας κάνει μια μεγάλη ομάδα.

Για τον Κλωναρίδη: Θα συμφωνήσουμε ότι ο Κλωναρίδης είναι ένας καλός παίκτης που δεν του βγαίνουν τα πράγματα, δεν μπορούν να παίζουν οι ίδιοι παίκτες σε τρεις διοργανώσεις. Σήμερα έδωσα συγχαρητήρια στους βασικούς μας παρά το ότι δεν τους βγήκε το ματς, γιατί το καλό δεύτερο μέρος που κάναμε έχει σχέση με το πόσο κουράσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο. Έχει ταχύτητα και δύναμη πρέπει να λύση ένα θέμα ψυχολογικό που έχει στο ΟΑΚΑ, όποιος προπονητής θα ερχόταν θα τον διάλεγε να ξεκινήσει βασικό, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να ξεπεράσει τον φόβο που έχει.

Για την ρεβάνς: Θα το προσπαθήσουμε νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και, παίξαμε με μια ομάδα δυνατή με καλές αντεπιθέσεις και εγώ είμαι πεπιεσμένος ότι το 0-0 δεν ήταν κακό αποτέλεσμα και με τις αλλαγές που θα κάναμε στο δεύτερο θα παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος μας αλλά εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες μας που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Για το ροτέισον: Είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, ζήτησα να μπει ο Αϊντάρεβιτς πριν εκτελεστεί το φάουλ αλλά ήταν θέμα τύχης, νομίζω θα μπορούσε να το βάλει κάποιος άλλος, διαφωνώ με τους συνεργάτες μου για κάποιες αλλαγές, εγώ έχω ένα δικό μου βιβλίο και πορεύομαι με αυτό για τις αλλαγές, αλλά δεν θα αποκαλύψω κάτι παραπάνω.

Για τον Μάνταλο: Με τον Πέτρο η ομάδα λειτουργούσε πολύ καλά, αλλά η ομάδα έμαθε να λειτουργεί χωρίς αυτόν, αν τον είχαμε θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, μακάρι να γυρίσει το παιδί πρώτα για αυτόν και μετά για την ΑΕΚ, τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες και αυτόν και τον Γιόχανσον.

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το ματς με την Ξάνθη ότι ακολουθεί η ρεβάνς με την Ντιναμό: Το κάνει περίπλοκο το ότι παίξαμε χθες και αύριο πρέπει να δώσω αποστολή αλλά στο σημείο που φτάσαμε όλοι αγώνες είναι τελικοί, δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αν κερδίσουμε την Ξάνθη ούτε αν χάσουμε δεν θα το πάρουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Για τον Τσόσιτς: Ο Τσόσιτς δεν θα είναι έτοιμος για ο παιχνίδι της Ξάνθης είναι δύσκολο για τον κόσμο να το καταλάβει, αλλά ένα παίκτης χρειάζεται χρόνο για να επιτρέψει και είναι ανάλογα με τον τραυματισμό που έχει κάποιος, αλλά δουλεύει πολύ σκληρά, ο Μασούντ αν ήταν σήμερα δεν θα έπαιζε οπότε θα δούμε αύριο την κατάσταση του.

Για το ότι θα λείπουν οι Λιβάια και Βράνιες από την ρεβάνς: Σίγουρα όλες οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά όταν είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έχεις δύο ποδοσφαιριστές το κάνει ξεκάθαρο σε μένα για τις επιλογές μου. Εμένα με νοιάζει μόνο το ματς με την Ξάνθη και ελπίζω ο Βράνιες και ο Λιβάια

Για τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα: «Δεν κατάλαβα τον τρόπο της διαχείρισης του παιχνιδιού από τον διαιτητή, μου έκανε έκπληξη πως η Ντιναμό τελείωσε το ματς με έντεκα παίκτες, το είδα το ματς και είμαι σίγουρος ότι θα το δει και αυτός, δύο παίκτες έπρεπε να δουν κόκκινη. Ίσως αν έμενε η Ντιναμό έπαιζε με εννέα παίκτες δεν μου εγγυάται κανένας ότι θα κερδίζαμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παίρναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags