Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτιαγμένος Αϊντάρεβιτς: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, θα γυρίσουμε κάθε παιχνίδι»
| 2018-02-16 20:44:00

Φτιαγμένος Αϊντάρεβιτς: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, θα γυρίσουμε κάθε παιχνίδι»

Sportdog Team
Φτιαγμένος Αϊντάρεβιτς: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, θα γυρίσουμε κάθε παιχνίδι»

Ο λυτρωτής της ΑΕΚ με Ντιναμό βγάζει πώρωση σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως νιώθει για τις λύσεις που δίνει: «Ποτέ δεν έχω κάνει παράπονα, είμαι εδώ να βοηθάω την ΑΕΚ όταν υπάρχουν κάποια προβλήματα. Το καλύτερο μου κομμάτι επιθετικά, εδώ παίζω λίγο πιο πίσω και χρειάζονται πιο αμυντικά στοιχεία. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό σκεφτόμουν. Να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω το λιθαράκι μου. Σε κανένα παίκτη δεν αρέσει ο πάγκος. Όταν καλούμαι να παίξω δέκα λεπτά, το κάνω. Χθες, ναι, είχα την τύχη, όταν είδα τους συμπαίκτες μου να κινούνται στο πρώτο δοκάρι, πήγα δεύτερο δοκάρι, μπόρεσα να σκοράρω με την τύχη. Πολλές φορές, βέβαια, την τύχη τη δημιουργείς».

Για τις αλλαγές του Χιμένεθ, που μπαίνουν και δίνουν λύσεις: «Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε καλή προπόνηση και να είμαστε έτοιμοι όσο χρόνο χρειαστεί. Με δεδομένο ότι έχει πολλά ματς η ομάδα, εγώ έλειπα τις προηγούμενες προπονήσεις, έκανα μόνο τρεις προπονήσεις. Είναι διαφορετικός ο ρυθμός της προπόνησης όταν είσαι στο γκρουπ. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα στον χρόνο που θα μας ζητηθεί».

Για τη Ντιναμό Κιέβου: «Είναι μια ιστορική ομάδα η Ντιναμό, όπως και η ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες με εμπειρίες, είμαστε που μπορεί να αντισταθεί. Αν παίξουμε με την ίδια ένταση μπορούμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, ξέρουν την έδρα τους, θα έχουν μαζί τους τον κόσμο τους… Δεν φοβόμαστε τίποτα, όμως, θα τα δώσουμε όλα. Αν έχουμε την ίδια ένταση με τα καλά μας παιχνίδια, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γκολ που πέτυχε: «Μου αρέσει να σκοράρω. Μου αρέσει πολύ περισσότερο να δίνω ασίστ. Λίγο πριν μπω, αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ίσως αυτό που σκεφτόμουν ήταν να βοηθήσω με μια πάσα. Ευτυχώς, η μπάλα ήρθε σε μένα και σκόραρα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι μπορούμε να σκοράρουμε και στο τελευταίο λεπτό, όπως το κάναμε και σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για τον χαρακτήρα της ΑΕΚ: «Πλέον πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάθε παιχνίδι. Η ένταση που βγάζουμε και η προσωπικότητα που έχει η ομάδα είναι τα δύο σημαντικά στοιχεία. Προσπαθούμε να βγάλουμε την ένταση σε όλα τα παιχνίδια».

Για το μέλλον του: «Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν έχω πάρει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αποτελώ μέλος της ΑΕΚ, προς θεού, δεν το λέω για να βγάλω κάποιο παράπονο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα από την μια μέρα στην άλλη. Να είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ για να βοηθήσω την ομάδα, αυτό θέλω».

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Τα επιθετικά μου χαρακτηριστικά είναι καλύτερα από τα αμυντικά μου. Όπου μου ζητηθεί βοηθάω, αλλά επιθετικά νομίζω μπορώ να βοηθήσω περισσότερο».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Είναι μια σκληρή ομάδα, δυνατή που πάντα κάνει το παιχνίδι δύσκολο. Γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα παίξει με τσαμπουκά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε ενέργεια, ένταση και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags