Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι είπε ο όσκαρ Γκαρσία στους παίκτες του στο Ρέντη!
| 2018-02-17 08:12:00

Αποκάλυψη Γκαρσία στην προπόνηση: «Μέχρι το καλοκαίρι θα...»!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Γκαρσία στην προπόνηση: «Μέχρι το καλοκαίρι θα...»!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε πολλά!

«Θέλω να έχω τα καλύτερα φέτος, αλλά κοιτάζω και το μέλλον, κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει στο ποδόσφαιρο και πότε θα φύγεις, αλλά εγώ θέλω να φτιάξω μια ομάδα για το μέλλον», ήταν το μήνυμα του Ισπανού προπονητή στους παίκτες του Ολυμπιακού, στην προπόνηση στου Ρέντη.

«Έχουμε μπροστά μας εννιά παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια είναι κριτήριο για όλους. Όλοι θα κριθείτε σε αυτά. Κανένας δεν είναι σίγουρος στην ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Για αυτό όλοι σας πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό», συμπλήρωσε και έφερε το παράδειγμα του Μάρτινς και του Χουτετσιώτη που αν και δεν παίζουν πολύ, τα δίνουν όλα στις προπονήσεις.

Αναφορά υπήρξε και στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, ενώ έκλεισε την ομιλία του προς εκείνουνς λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, αυτό που με νοιάζει και κοιτάζω πρώτα από όλα είναι να σας κάνουμε καλύτερους παίκτες. Και μετά θα έρθουν και τα αποτελέσματα και οι τίτλοι. Αυτοσκοπός μου είναι να είμαι ευχαριστημένος εγώ από τη δουλειά που κάνω και την εξέλιξη που έχουν οι παίκτες μου μέσα από τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags