Facebook Pixel Δούλεμα χωρίς τέλος
| 2011-08-08 22:16:00

Δούλεμα χωρίς τέλος

Δούλεμα χωρίς τέλος

Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει το φιάσκο με την υπόθεση Μίτσελ στην ΑΕΚ.

Αναρωτιέμαι αν τα όσα διαδραματίζονται είναι πλέον για να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια, αν είσαι λίγο αποστασιοποιημένος ή για να τα βάζεις με τους πάντες αν ασχολείσαι ακόμα σοβαρά. Το βέβαιο είναι ότι μετά την σημερινή εξέλιξη, η ΠΑΕ ΑΕΚ, έχασε έστω και το τελευταίο ψήγμα αξιοπιστίας απέναντι στον κόσμο της. Απλούστατα γιατί μια υπόθεση που παλεύει σαν πρώτο μέλημα εδώ και 1,5 μήνα, δίχως να ασχολείται με την παραμικρή εναλλακτική λύση, κατέληξε όχι απλά σε αποτυχία, αλλά σε φαρσοκωμωδία.

Το να παλεύεις σχεδόν μόνος σου, τον περισσότερο καιρό και να έρχεσαι δεύτερος συνιστά πλέον αδυναμία να πετύχεις ακόμα και τα αυτονόητα. Το ζήτημα είναι ότι τόσο καιρό, η ΑΕΚ πάλευε ακόμα κι από αυτά που ήθελε ο Μίτσελ, να κόψει κάτι παραπάνω…

Το Σάββατο μεγάλο σάιτ, ενωσίτικου ενδιαφέροντος έγραφε πως οι άνθρωποι της Χετάφε διαβεβαίωναν την ΑΕΚ, πως η ισπανική ομάδα δεν θα κινηθεί για τον Μίτσελ. Ασφαλώς δεν πιστεύω πως οι συνάδελφοι έγραψαν την πληροφορία αυτή από το κεφάλι τους, αλλά και αν δεν ευσταθούσε η πληροφορία, όφειλαν να τη διαψεύσουν από την ΠΑΕ. Τώρα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της είδησης πως ο παίκτης πάει στη Χετάφε, η ΠΑΕ ισχυρίζεται πως ήταν ενήμερη γι’ αυτή την εξέλιξη και πως θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Στην χθεσινή εκπομπή τόνισα πως η ΑΕΚ το τράβηξε πολύ το θέμα με τον Μίτσελ γιατί μάλλον κάτι υποψιαζόμουν και μάλιστα υποστήριξα ότι παραγίνεται ντόρος για τον συγκεκριμένο παίκτη. Το θέμα είναι τι ελπίδες είχε δώσει η ίδια η ΠΑΕ στον Χιμένεθ, ο οποίος όμως και αυτός είναι υπόλογος. Γιατί ένας προπονητής που δεν μπορεί να μου βρει άλλη εναλλακτική πλην του Μίτσελ για 1.5 μήνα, προφανώς δεν μπορεί να σου κοστίζει 1.5 εκ μαζί με την Εφορία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε επί 45 μέρες να ασχολούμαστε σχεδόν καθημερινά με το συγκεκριμένο θέμα, λες και το αν θα έρθει ή όχι ο Ισπανός ήταν το πρόβλημα της «Ένωσης».

Το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, ακόμα κι αν πιστέψουμε ότι υπάρχουν 5% πιθανότητες θ’ αποτελέσει απλά άλλον έναν κρίκο στο πρόβλημα. Στην ΠΑΕ δεν ξέρω πως βλέπουν ότι η φετινή θα είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά, όταν η ομάδα έχει γεμίσει δανεικούς ή με παίκτες που έχουν ημερομηνία λήξης. Βάλτε κάτω πόσοι δεδομένα είτε θα επιστρέψουν του χρόνου στις ομάδες τους από δανεισμούς, είτε δεν πρόκειται να συνεχίσουν λόγω λήξης συμβολαίων. Τότε θα βρούμε τι θα μας μείνει από του χρόνου σε έμψυχο υλικό, για να μπορούμε, όχι να φτιάξουμε πλέον ομάδα, αλλά για να κατεβάσουμε ρόστερ στο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags