Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο-εφιάλτης για τον καλύτερο της ΑΕΚ - Φούντωσαν οι φήμες, θα τα βροντήξει και θα φύγει;
| 2018-02-17 12:05:00

Σενάριο-εφιάλτης για τον καλύτερο της ΑΕΚ - Φούντωσαν οι φήμες, θα τα βροντήξει και θα φύγει;

Sportdog Team
Σενάριο-εφιάλτης για τον καλύτερο της ΑΕΚ - Φούντωσαν οι φήμες, θα τα βροντήξει και θα φύγει;

Χοντρό παρασκήνιο για αγαπημένο άσο των οπαδών.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει «δεθεί» με την ΑΕΚ, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της, ενώ ειδικά φέτος διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Οι φίλοι και οι διοικούντες της ομάδας «στάζουν μέλι» για τον έμπειρο εξτρέμ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά της Ένωσης.

Ωστόσο, το παράδοξο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είναι πως παρά την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει» εδώ και 4 μήνες.

Ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και ενώ οι πληροφορίες περί διαπραγματεύσεων για πρόωρη ενεργοποίηση της συμφωνίας έδιναν και έπαιρναν το φθινόπωρο, οι κουβέντες σταμάτησαν ξαφνικά και δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη.

Μάλιστα, ακούγεται στην «πιάτσα» ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος από το συγκεκριμένο γεγονός, όμως το θέμα δεν έχει πάρει διαστάσεις εξαιτίας της εξαιρετικής φετινής πορείας της ΑΕΚ.

Κάπως έτσι εξηγήθηκε, άλλωστε, από πολλούς και η αντίδραση του παίκτη να μην πανηγυρίσει το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ενώ απορίες προκαλεί το γεγονός ότι πλέον ο διεθνής εξτρέμ δεν ξεκινάει βασικός από τον Μανόλο Χιμένεθ, όπως και έγινε και τελευταία στο ματς με την Ντιναμό.

Το εν λόγω ζήτημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και φαίνεται πως θα έχει αρκετά «επεισόδια» ακόμα. Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ, αλλά με τους δικούς του όρους, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν αρχίσουν οι συζητήσεις, τίποτα δεν προμηνύει ότι θα είναι εύκολες.

Την ίδια στιγμή, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το σενάριο πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δε θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει ξανά μια μεταγραφή στο εξωτερικό, κάτι που φαίνεται πως δουλεύει ο μάνατζέρ του, όπως σας αποκαλύψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ. Μάλιστα, λέγεται ότι αν προκύψει μια καλή πρόταση από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα είναι πιθανό ο Έλληνας άσος να δελεαστεί και να έρθουν τα πάνω-κάτω με την παραμονή στην ΑΕΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags