Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλμα παραμονής από την Κέρκυρα, καθάρισε τον Απόλλωνα και τον έβαλε από κάτω!
| 2018-02-17 16:56:00

Άλμα παραμονής από την Κέρκυρα, καθάρισε τον Απόλλωνα και τον έβαλε από κάτω!

Sportdog Team
Άλμα παραμονής από την Κέρκυρα, καθάρισε τον Απόλλωνα και τον έβαλε από κάτω!

Οι Νησιώτες επικράτησαν 2-0 και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόλε, η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ισπανός άσος εκτέλεσε το φάουλ στο 40’, από το οποίο προήλθε το 1-0 αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην πλάτη του Τσόβιτς, ενώ από δική του ασίστ βγήκε τετ α τετ στο 68’ ο Επστάιν και έγραψε το 2-0.

Με τη νίκη αυτή η Κέρκυρα έφτασε τους 18 βαθμούς και προσπέρασε τον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε προτελευταίος με 16.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν πιο κινητικός κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, στο 16΄ με τον Στόουκς και στο 28΄ με τον Αλμπάνη, ενώ στο 19΄ το σουτ του Επστάιν για την Κέρκυρα κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, όταν στο 40΄ ο Ρόλε με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, η οποία όμως στη συνέχεια «βρήκε» στην πλάτη του Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δέχτηκαν γκολ στην μοναδική μεγάλη φάση των αντιπάλων τους.

Στο 2ο μέρος η Κέρκυρα απλοποίησε τα πράγματα, καθώς στο 68΄ έφθασε στο 2-0. Σκόρερ ο Επστάιν, ο οποίος «νίκησε» σε τετ α τετ τον Γιαννακόπουλο μετά από κάθετη πάσα του Ρόλε, και στο τέλος η Κέρκυρα δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τη νίκη και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Σιόντης, Λέκοβιτς, Σπίνουλας / Μπαρτολίνι, Κονέ

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης, Μπαλάφας, Γεωργίου, Ρόλε (82΄ Μυτίδης), Επστάιν (70΄ Αρτυματάς), Τουράμ (33΄ Παμλίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι (71΄ Καστιγέχος), Κοντοές, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Ντεβέσα (59΄ Κονέ), Αλμπάνης, Ναδάλες (59΄ Ανιέτε), Στόουκς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags