Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Πέλκας και ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός κάνει όλη τη δουλειά - Μια ομάδα μόνος του ο παικταράς
| 2018-02-17 22:00:00

Ποιος Πέλκας και ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός κάνει όλη τη δουλειά - Μια ομάδα μόνος του ο παικταράς

Sportdog Team
Ποιος Πέλκας και ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός κάνει όλη τη δουλειά - Μια ομάδα μόνος του ο παικταράς

Αυτός είναι ο αφανής ήρωας του ΠΑΟΚ!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Εκτός του ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Δικέφαλος μετά τη νίκη επί της Λαμίας τρέχει πλέον ένα εντυπωσιακό σερί 10 νικών στο πρωτάθλημα, στέλνοντας… μήνυμα ότι είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να στεφθεί ξανά πρωταθλητής μετά από 33 χρόνια.

Όλη ομάδα αποδίδει καλά, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης που το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά «σεληνιασμένος». Και δεν αναφερόμαστε στον Πέλκα ή τον Πρίγιοβιτς που «κλέβουν» την δόξα με τα γκολ τους ή στους εμφανώς ανεβασμένους Μακ και Μπίσεσβαρ.

Αντιθέτως, ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Μαουρίτσιο, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είναι πραγματικά επιβλητικός στον χώρο του κέντρου!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ πραγματοποιεί σπουδαίες, αναλαμβάνοντας τόσο την οργάνωση του παιχνιδιού του Δικεφάλου με μαεστρία, ενώ ταυτόχρονα κάνει και μπόλικη «βρώμικη» δουλειά μπροστά από τα στόπερ, όντας ο κύριος υπεύθυνος (μαζί με τον Κάνιας, τον παρτενέρ του στο κέντρο) που ο ΠΑΟΚ δέχεται ελάχιστες φάσεις και κατά συνέπεια πολύ λίγα γκολ

Η αποψινή βραδιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τον Μαουρίτσιο να δίνει συνέχεια στις φανταστικές του εμφανίσεις και κόντρα στη Λαμία. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ήταν πρωταγωνιστής και στον επιθετικό τομέα. Στο 1-0 του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έκανε την κρίσιμη πρώτη πάσα στον Μπίσεσβαρ, προτού ο Ολλανδός δώσει την ασίστ στον Πέλκα, ενώ το 2-0 το πέτυχε ο ίδιος με κεφαλιά κάνοντας εξαιρετική κίνηση «κρυφού» επιθετικού στην αντίπαλη περιοχή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags