Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόντε-ψε να μας «κουζουλάνει» ο ΠΑΣ και «βύθισε» τον Πλατανιά!
| 2018-02-18 16:50:00

Κόντε-ψε να μας «κουζουλάνει» ο ΠΑΣ και «βύθισε» τον Πλατανιά!

Sportdog Team
Κόντε-ψε να μας «κουζουλάνει» ο ΠΑΣ και «βύθισε» τον Πλατανιά!

Κόντε και Μπέριος έκαναν πάρτι στα Περιβόλια (0-3).

Όταν έχεις τον Πέδρο Κόντε σε τέτοια κατάσταση, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε ξανά δύο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τον ΠΑΣ στη νίκη μέσα στα Χανιά επί του Πλατανιά με 3-0.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 47' και τέσσερα λεπτά αργότερα με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 0-2 για την ομάδα του. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με δυνατή κεφαλιά στο 86' ο Μπέριος.

Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη σερί για τον ΠΑΣ μετά από αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον ανέβασε στην έβδομη θέση της Superleague με 28 βαθμούς, έναν πίσω από την Ξάνθη.

Αντιθέτως, ο Πλατανιάς πολύ δύσκολα θα γλιτώσει πλέον τον υποβιβαασμό, αφού έμεινε ουραγός με δέκα βαθμούς, οκτώ μακριά από την σωτηρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (77' Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58' Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49' Κασαλίτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (76' Μπέριος), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71' Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58' Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1, ΕΔΩ το 0-2 και ΕΔΩ το 0-3

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags