Facebook Pixel Sportdog.gr | Παράπονα Χιμένεθ παρά την τεσσάρα: «Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό...»
| 2018-02-18 19:27:00

Παράπονα Χιμένεθ παρά την τεσσάρα: «Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό...»

Sportdog Team
Παράπονα Χιμένεθ παρά την τεσσάρα: «Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό...»

Τι δεν άρεσε στον Μανόλο μετά την άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και την άνετη επικράτηση επί της Ξάνθης (4-0) ήταν ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όμως εξέφρασε τα παράπονά του για το δεύτερο μέρος.

Η δήλωση του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην κάμερα της Nova: «Από την αγωνιστική μας κατάσταση είμαι ικανοποιημένος, ειδικά στο πολύ καλό μας πρώτο ημίχρονο, όπου καταφέραμε να προηγηθούμε με πολλά γκολ, Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήμασταν μπροστά με 4-0, παίξαμε χαλαρά και χωρίς ένταση. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να δεχθώ, αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις την ίδια ένταση με το 1-0 και την ίδια με το 4-0.

Τα παιχνίδια κρατάνε 90 λεπτά, είτε παίξεις με ένταση είτε όχι, 45 λεπτά θα έχει το κάθε ημίχρονο, αυτό δεν αλλάζει. Ίσως η χαλαρότητα μας στο δεύτερο ημίχρονο να είναι το μόνο αρνητικό από την εμφάνισή μας, ίσως υπήρχε κι ένα πράγμα ακόμα αλλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για εμένα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ και το οτι δεχθήκαμε τρία γκολ νωρίς στον αγώνα έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Η άμυνά μας έφαγε τρία γκολ από στατικές φάσεις και δεν μπορέσαμε ν' αντιδράσουμε μετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags