Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Χιμένεθ για την διαιτησία και το χατ-τρικ του Βράνιες: «Θα ήταν να τρελαθείς...»
| 2018-02-18 20:48:00

Τι είπε ο Χιμένεθ για την διαιτησία και το χατ-τρικ του Βράνιες: «Θα ήταν να τρελαθείς...»

Sportdog Team
Τι είπε ο Χιμένεθ για την διαιτησία και το χατ-τρικ του Βράνιες: «Θα ήταν να τρελαθείς...»

Ευχαριστημένος από τη νίκη ο Ισπανός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη με 4-0 της ΑΕΚ επί της Ξάνθης και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα λάθη του διαιτητή, στο χατ-τρικ του Βράνιες και την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης:

Για το αν έχει τύχει ξανά στην καριέρα του να πετυχαίνει στοπερ του τρία γκολ: «Νομίζω ότι ο Φάσιο το είχε κάνει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος. Αυτό βασίζεται στη δουλειά. Θυμάμαι ένας συνάδελφός σας με είχε ρωτήσει γιατί έχουμε τόσα κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, αλλά αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε σε αυτό, στα κόρνερ, στα φάουλ... Η αλήθεια είναι ότι ο Βράνιες όταν του ήρθε η μπάλα τα κατάφερε καλά. Παίξαμε με τρεις επιθετικούς και τα γκολ ήρθαν από τον Βράνιες και τον Μπακασέτα. Εμείς θέλουμε οι επιθετικοί μας να βοηθούν την άμυνα και οι αμυντικοί μας την επίθεση. Νομίζω ότι του Βράνιες θα ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ για οποιονδήποτε επιθετικό». 

Για τις φάσεις που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες μου μετά από αυτά τα λάθη. Να τα ονομάσουμε λάθη. Εγώ πάντα λέω ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και το ανθρώπινο λάθος θα πρέπει να συγχωρείται. Η αλήθεια είναι ότι επειδή παίζουμε πάρα πολλά, αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχουμε την τύχη με τους διαιτητές. Δεν την είχαμε ούτε με τη Ντιναμό, ούτε σήμερα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100%. Σήμερα αν δεν είχε σκοράρει ο Βράνιες ή, ο Μπακασέτας θα ήταν να τρελαθείς».

Για το τι θα έλεγε σε κάποιον που θα του έλεγε πριν το ματς ότι ο Βράνιες θα κάνει χατ-τρικ: «Θα του έλεγα 'πολύ καλά'. Δεν είναι το φυσιολογικό, αλλά στα πρώτα λεπτά θα μπορούσε να είναι και 5-0, με τρία γκολ του Βράνιες και δύο του Λάζαρου με πέναλτι. Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο πολύ καλά. Και μπορεί ο διαιτητής να μην είχε επιτυχία σε κάποιες αποφάσεις του, αλλά δεν είναι εύκολο να σφυρίζεις. Θυμώνω πολύ, αλλά είμαι ο πρώτος που κάνω λάθη και κατανοώ τα λάθη. Αρκεί να είναι λάθη». 

Για το αν τον αγχώνουν τα συνθήματα του κόσμου για πρωτάθλημα: «Αυτά τα συνθήματα πρέπει να μας δίνουν ώθηση, εμείς κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Η ΑΕΚ κάνει μια καταπληκτική σεζόν, δουλεύοντας πάρα πολύ και κερδίζει τα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά και μακάρι να πάρουμε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα μετάλλιο για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που καταβάλουν. Και αν κερδίσουμε έναν τίτλο ακόμη καλύτερα, αλλά αν όχι θα πρέπει όλοι να θυμούνται αυτή την προσπάθεια.  

Θα ήθελα να προσθέσω ότι δίνουμε τη μάχη μας για έναν τίτλο, μακάρι να τα καταφέρουμε, αλλά η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρτασε ένα κύπελλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του μπάσκετ, η οικογένεια της ΑΕΚ γιορτάζει όλη μαζί και αισθάνομαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags