Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη δήλωση Οφόε για Γκαρσία!
| 2018-02-18 22:51:00

Μεγάλη δήλωση Οφόε για Γκαρσία!

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση Οφόε για Γκαρσία!

Ποιο ήταν το σχόλιο του Βέλγου για τη νίκη επί του Πανιωνίου;

Όλα για το πρωτάθλημα θα τα δώσει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Οτζίτζα - Οφόε, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικά στον Όσκαρ Γκαρσία, τονίζοντας ότι είναι ο "καπετάνιος του καραβιού".

Η δήλωση του 29χρονου Βέλγου κεντρικού μέσου στην κάμερα της Nova:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε αγωνία μέχρι να σκοράρουμε και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ ήμασταν όλοι πιεσμένοι, αυτός ήταν ο στόχος μας, να κάνουμε το 1-0 όσο πιο νωρίς γινόταν. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, δεν αντέχουμε να χάσουμε άλλους βαθμούς και επομένως πρέπει να νιώθουμε την πίεση και την υποχρέωση να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Μερικές φορές είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν πίεση ώστε να έρθουν οι νίκες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Πραγματικά είχαμε κακές εμφανίσεις, άσχημα αποτελέσματα, ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια αλλά πλέον πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δώσουμε το 100% μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν δεν πιστέψουμε εμείς στον εαυτό μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος, πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα διεκδικητές του πρωταθλήματος και να παλέψουμε ώστε να το κατακτήσουμε.

Είχαμε μια κακή περίοδο όπως πιστεύω, πολλά πράγματα πήγαν άσχημα και ήρθαν τα αποτελέσματα αυτά. Υπήρξε πίεση, άγχος, συνεχή παιχνίδια, ο προπονητής μας ήταν απών. Είναι ο καπετάνιος του καραβιού, αυτός που μας λέει τι κάνουμε σωστά και λάθος, αλλά δεν τον είχαμε κοντά μας. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε τι πρέπει να κάνουμε και όπως είδατε σήμερα ήμασταν πιο ήρεμοι, πιο συγκεντρωμένοι και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι, με τον προπονητή μας στο πλευρό μας να μας βοηθάει, να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο γίνεται να υπάρχει μια κακή περίοδος και μετά ακολουθεί κριτική, για παίκτες και ομάδες που δεν τα πήγαν καλά, που είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Η κριτική μπορεί να γίνεται με θετικό τρόπο που κάνει καλό στην ομάδα, αλλά μερικές φορές και με αρνητικό τρόπο που τη βλάπτει, πρέπει να δούμε από που προέρχεται η κριτική και αν είναι για το καλό της ομάδας.

Είχα ορισμένα προσωπικά προβλήματα, αλλά μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να είμαι προσηλωμένος και να βοηθάω την ομάδα μου, να τα ξεχνάω και να συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές για έναν παίκτη μέσα στη σεζόν, προσπαθώ να τα ξεπερνάω και να δίνω το 100%. Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, όμως έρχεται ένα ακόμα παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να είμαστε καλά και μετά από αυτό, θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα έπειτα από τον ΠΑΟΚ αλλά η σημερινή νίκη ήταν ένα καλό σημάδι για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags