Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο αυτό που θα συμβεί με Λουτσέσκου - Πότε τον «διώχνει» ο Ιβάν, πόσα λεφτά του δίνει για να...
| 2018-02-19 11:15:00

Απίθανο αυτό που θα συμβεί με Λουτσέσκου - Πότε τον «διώχνει» ο Ιβάν, πόσα λεφτά του δίνει για να...

Sportdog Team
Απίθανο αυτό που θα συμβεί με Λουτσέσκου - Πότε τον «διώχνει» ο Ιβάν, πόσα λεφτά του δίνει για να...

Θα κάνουν τον Ρουμάνο να... παραμιλάει!

Παρότι υπάρχουν ακόμα πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ που δεν… πετάνε τη σκούφια τους για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής έχει καταφέρει και με το παραπάνω να κερδίσει την αναγνώριση όλου του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα με 10 συνεχόμενες νίκες και στα ημιτελικά του Κυπέλλου με… περίπατο και έχει σερί 15 νικών, με τους περισσότερους «ουδέτερους» αλλά και τις στοιχηματικές εταιρίες να τον χρίζουν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, όλοι οι προπονητές στην Ελλάδα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Έτσι και το μέλλον του Λουτσέσκου στην Τούμπα, εξαρτάται σχεδόν σε αποκλειστικό βαθμό από το που θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν, δηλαδή εάν έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα κατά κύριο λόγο αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Εάν, βέβαια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου οδηγήσει τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, τότε είναι σίγουρο πως θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε πάντως τον Αύγουστο προβλέπει συνεργασία 2+1 ετών.

Και κάτι ακόμα. Όπως αποκάλυψαν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι λίγες ημέρες μετά τον «γάμο» μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο του πρώην προπονητής της Ξάνθης προβλέπει πριμ 500 χιλιάδων ευρώ εάν οι Ασπρόμαυροι στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας.

Λεφτά με το… τσουβάλι, δηλαδή, για τον Ρουμάνο, του οποίου οι ετήσιες απολαβές είναι 400 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, τα διπλάσια και παραπάνω δηλαδή χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στην Ξάνθη (170 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags