18/01/11 - 00:31

«Θέλω και ελπίζω να έρθω»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μίτσελ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως θα λυθούν και τα τελευταία προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Θέλω και ελπίζω να έρθω»
48.879views 0shares

Με δηλώσεις του στο aek365.gr, επιβεβαίωσε τις πολύωρες διαπραγματεύσεις των μάνατζερ του με τον αγγλικό σύλλογο, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα και φάνηκε αισιόδοξος ότι τελικά θα επιτευχθεί η συμφωνία και θα συνεργαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ξέρω ότι γίνονται πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ των μάνατζερ μου και τις Μπέρμιγχαμ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και τελικά θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Ξέρω ότι ο Χιμένεθ με θέλει στην ΑΕΚ και εγώ από τη μεριά μου θέλω να συνεργαστώ μαζί του. Δεν ξέρω ακόμα αν αύριο έρθω στην Ελλάδα. Αν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στο τέλος των συζητήσεων τότε ίσως να έρθω κι αύριο».

Ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίτσελ για να πει ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του: «Νομίζω πως είναι πολλές οι πιθανότητες να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ