Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα - Πώς το γυρίζει, τι θα κάνει στην Τούμπα
| 2018-02-19 12:08:00

Έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα - Πώς το γυρίζει, τι θα κάνει στην Τούμπα

Sportdog Team
Έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα - Πώς το γυρίζει, τι θα κάνει στην Τούμπα

Όλα για όλα στον «μεγάλο τελικό», γιατί πωρώθηκαν στο Λιμάνι.

Αλλαξε το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και στην ομάδα δηλώνουν τώρα έτοιμοι και αποφασισμένοι για το «διπλό» στην Τούμπα, που θα φέρει... τούμπα όλη την κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο Λιμάνι υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα κόντρα στους Κυανέρυθρους και για το ότι επανήλθε με... στυλ στα «τρίποντα».

Μπορεί να νίκησε με το ισχνό 1-0, όμως οι 26 τελικές ενέργειες στο ματς και οι πολλές σωτήριες επεμβάσεις του Κότνικ, στέλνουν πολλά αισιόδοξα μηνύματα πως ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας της ομάδας μέσα στο γήπεδο αλλάζει.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι δηλώνουν αποφασισμένοι να πάνε για έναν «μεγάλο τελικό» την Κυριακή στην Τούμπα και ότι εκείνο που τους «καίει» περισσότερο είναι και πάλι το θέμα της διαιτησίας που θα συναντήσουν.

Στον Πειραιά «έβραζαν» την Κυριακή το βράδυ με τον Νεοφυτιάδη, σημειώνοντας ότι δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι πάνω στον Ανσαριφάρντ (ένα σε κάθε ημίχρονο) και ότι ειδικά για εκείνο του 6ου λεπτού ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος ο διαιτητής από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη λανθασμένη κρίση του.

Όπως σημείωναν, όμως, από τον Πειραιά «με τις συγγνώμες δεν αλλάζει το αποτέλεσμα και αν δεν είχε σκοράρει ο Οφόε δεν θα μας έδινε κανείς πίσω τους χαμένους βαθμούς».

Ετσι, αυτό που περιμένουν τώρα οι Πειραιώτες είναι να μη γίνουν διαιτητικά όργια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να παιχτεί το ματς στα ίσια, πιστεύοντας στο Λιμάνι ότι έχουν την εμπειρία και την ποιότητα του υλικού για να φύγουν με τη νίκη και να κάνουν άνω-κάτω την υπόλοιπη διαδρομή του «μαραθωνίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags