Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένος» με Ολυμπιακό ο Πέλκας - Γιατί είναι «φτιαγμένος» και θέλει να τον... τελειώσει
| 2018-02-19 14:20:00

«Τρελαμένος» με Ολυμπιακό ο Πέλκας - Γιατί είναι «φτιαγμένος» και θέλει να τον... τελειώσει

Sportdog Team
«Τρελαμένος» με Ολυμπιακό ο Πέλκας - Γιατί είναι «φτιαγμένος» και θέλει να τον... τελειώσει

Το «καυτό» παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο και τους Πειραιώτες. 

Ένας από τους στυλοβάτες του ΠΑΟΚ το τελευταίο τρίμηνο, στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά βαδίζει από νίκη σε νίκη, είναι ασφαλώς ο Δημήτρης Πέλκας που πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Με 9 γκολ και 9 ασίστ σε 28 αγώνες, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του Ραζβάν Λουτσέσκου από το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου και αγωνίστηκε ως «δεκάρι» μετά τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Όπως όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έτσι και ο Πέλκας κρατάνε πάντως… χαμηλά την μπάλα και αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, όμως ο ίδιος δεν… κρατιέται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αφού έχει έναν… έξτρα λόγο από τους συμπαίκτες του να είναι ανυπόμονος.

Στα χρόνια που αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά, ο νεαρός άσος και δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι όπου οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν τον Ολυμπιακό και δεν έχει ακόμα σκοράρει εις βάρος τους, με τη «φόρμα» και τη… φόρα του να δείχνουν όμως πως την Κυριακή είναι η κατάλληλη στιγμή και για… σπάσει το ρόδι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags