Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Κάναντι; Αυτός ο Έλληνας κόουτς τρελαίνει κόσμο και ετοιμάζεται για... μεγάλα πράγματα!
| 2018-02-19 23:00:00

Ποιος Κάναντι; Αυτός ο Έλληνας κόουτς τρελαίνει κόσμο και ετοιμάζεται για... μεγάλα πράγματα!

Sportdog Team
Ποιος Κάναντι; Αυτός ο Έλληνας κόουτς τρελαίνει κόσμο και ετοιμάζεται για... μεγάλα πράγματα!

Έχει πετύχει πολλά στην ομάδα του και ήδη οι σειρήνες ηχούν...

Μπορεί φέτος ο Ατρόμητος και ο Νταμίρ Κάναντι να έχουν συγκεντρώσει πάνω τους όλα τα βλέμματα, λόγω της εξαιρετικής τους πορείας στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πανιωνίο του Μιχάλη Γρηγορίου, μία ομάδα που παρότι έχει πολύ μικρό μπάτζετ και αρκετά οικονομικά προβλήματα, συνεχίζει να ξεχωρίζει.

Οι Κυανέρυθροι μπορεί να έχασαν σημαντικούς παίκτες τόσο το περσινό καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη, με τελευταίους τους Μασούντ και Χατζισαφί, ωστόσο ο Έλληνας κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Πλατεία και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματά μέσα στο γήπεδο, αφού έχει καταφέρει να κρατάει την ομάδα ψηλά στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει πως είναι και από τα φαβορί για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Γρηγορίου όμως δουλεύει πολύ καλά και εκτός αγωνιστικών γραμμών, καθώς έχει καταφέρει και φέτος να… βγάλει παιδιά και να τα προωθήσει στην πρώτη ομάδα, αντέχει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο και διατηρεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια, παρά την γκρίνια που υπάρχει κατά καιρούς, αλλά και τα διάφορα «επεισόδια» παικτών – διοίκησης, όπως με Μασούντ – Κόρμπο και Οικονόμου.

Επίσης, ο Έλληνας προπονητής έχει καταφέρει να βοηθήσει και οικονομικά τον Πανιώνιο, αφού έφερε λεφτά μέσω πωλήσεων δικών του παικτών, όπως ήταν ο Χατζισαφί που αποτελούσε προσωπική του επιλογή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί το καλοκαίρι και με τον Κότνικ, που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη 18 εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ.  

Συνολικά λοιπόν, όσοι ατζέντηδες ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρούν πως πλέον ο Γρηγορίου έχει «ανεβάσει» κατά πολύ τις μετοχές του και ότι διαθέτει ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο, πιθανώς καλύτερο και από τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε ως απόλυτα επιτυχημένος από τον Πανιώνιο για τον Ερυθρό Αστέρα, που παίζει τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Το ίδιο λοιπόν είναι πολύ πιθανό να συμβεί και φέτος με τον Γρηγορίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr ήδη τσεκάρεται από την… γειτονιά και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις με το μέλλον του. Παρότι λοιπόν θα το ήθελαν πολύ στον Πανιώνιο, η παραμονή του και τη νέα σεζόν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως τώρα είναι η ευκαιρία του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags