Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν το πίστευε ο Φυντάνης: «Αναπάντεχο αποτέλεσμα»!
| 2018-02-19 23:21:00

Δεν το πίστευε ο Φυντάνης: «Αναπάντεχο αποτέλεσμα»!

Sportdog Team
Δεν το πίστευε ο Φυντάνης: «Αναπάντεχο αποτέλεσμα»!

Πώς σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ την ήττα από τον Παναθηναϊκό;

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου:

Ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για μας το σημερινό καθώς πιστεύαμε μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό θέλαμε να μπούμε δηλαδή να πιέσουμε τον αντίπαλο στα 3/4 του γηπέδου και με τις γραμμές μας να είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι είχαμε και το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο.

Για πρώτη φορά οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν τα πήγαν καλά και πήγαιναν σε δεύτερο χρόνο στη μπάλα, με αποτέλεσμα να πρέπει οι κεντρικοί αμυντικοί να πηγαίνουν για βοήθειες και να έχουμε πρόβλημα πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε το σκηνικό με την είσοδο του Αγκάνοβιτς και ρισκάροντας με Ρέντζα, Γουάλας κλείσαμε το Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο και αυτό έγινε για να μπορεί να παίξει και πιο μπροστά ο Μασούρας και να έχει και βοήθειες ο Κρίσμαν και έτσι να πιέσουμε για να φτάσουμε στο γκολ.

Δυστυχώς όμως και πάνω που είχαμε έτοιμο για αλλαγή τον Λεοζίνιο ήρθε ο τραυματισμός του Γκόϊκοβιτς, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσουμε με τον Γκόλια και να γίνει τρίτη αλλαγή ο Περόνε. Με συνέπεια να μην μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας.

Γενικά στο δεύτερο προσπαθήσαμε πολύ περισσότερο από ότι στο πρώτο που δεν ακολούθησαν οι παίκτες τις εντολές μου, αλλά τελικά ήρθε η ήττα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags