Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ πριν την Ντιναμό - Προσευχές για Βράνιες, τι «παίζεται» με Λάζαρο-Λιβάγια
| 2018-02-20 10:24:00

«Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ πριν την Ντιναμό - Προσευχές για Βράνιες, τι «παίζεται» με Λάζαρο-Λιβάγια

Sportdog Team
«Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ πριν την Ντιναμό - Προσευχές για Βράνιες, τι «παίζεται» με Λάζαρο-Λιβάγια

Ο... απρόβλεπτος Βόσνιος και η σημαντική απόφαση της ΠΑΕ.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά και την άνετη νίκη επί της Ξάνθης και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να τα παίξουν όλα για όλα στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό για τη μεγάλη πρόκριση.

Ακόμα και για τον Όγκνιεν Βράνιες το κλίμα έχει γυρίσει για τα καλά στην ομάδα, καθώς από εκεί που ήταν το «μαύρο πρόβατο», πλέον έχει γίνει ξανά ο πρωταγωνιστής. Μάλιστα, η αγκαλιά του παίκτη στον Μανόλο Χιμένεθ, μετά το δεύτερο τέρμα του, έδειξε πως, πλέον, ό,τι είχε συμβεί ανάμεσα στους δύο είναι παρελθόν.   

Βέβαια, ο Βόσνιος αμυντικός έχει αποδείξει ότι έχει πολύ απρόβλεπτο χαρακτήρα και κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος για τις αντιδράσεις του, ωστόσο είναι σίγουρα θετικό το ότι πλέον δείχνει να έχει… ηρεμήσει στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και όλοι εύχονται εντός της ομάδας να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος, καθώς ομολογουμένως οι «κιτρινόμαυροι» τον χρειάζονται αγωνιστικά.

Από την άλλη, δεν αναμένεται να δοθεί οριστική λύση στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κάτι που φαίνεται πως έχει επηρεάσει τον παίκτη, σε σημείο να μην πανηγυρίσει το γκολ που είχε πετύχει σε βάρος του Ολυμπιακού.

Όχι ότι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση θέλει να έχει σε... αναμμένα κάρβουνα τον Έλληνα άσο, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι έχει παρθεί απόφαση όλες οι περιπτώσεις που αφορούν ανανεώσεις και παραμονές (Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αραούχο, Λιβάγια) να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει οι στόχοι της σεζόν.

Εξάλλου, όσον αφορά τον Κροάτη φορ, που ήδη συζητιέται το θέμα της αγοράς του από τη Λας Πάλμας, η καταβολή της προβλεπόμενης ρήτρας, που είναι συγκεκριμένη (1,8 εκατ. ευρώ) και δεν πρόκειται οι Ισπανοί να τη διαπραγματευτούν, προβλέπεται να δοθεί από την ΑΕΚ τον Μάιο, οπότε υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος, ενώ και οι συζητήσεις για την ανανέωση του Μανόλο Χιμένεθ θα γίνουν προς το τέλος της σεζόν, αν και ανεξάρτητα από τι θα έχει πετύχει τελικά η Ένωση, το έργο του Ισπανού τεχνικού κρίνεται ήδη από τους περισσότερους επιτυχημένο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags